23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 attraktive fordele ved modulbyggeri

Udvidelsen af kvadratmeter er en stor investering og en lang proces – men den behøver ikke at være så lang som du måske forestiller dig.

Her får du 3 attraktive fordele ved at vælge modulbyggeri, der er værd at tage med i beslutningen om dit nye byggeri.

Effektivt byggeri – din vej til hurtigere indflytning
Modulbyggeri er karakteriseret ved, at der bliver bygget i moduler/enheder som derefter samles ude på byggepladsen og udgør et kontor, en børnehave eller undervisningslokaler. Fordi de produceres som enkelte moduler, så kan vi optimere byggeprocessen og dermed sikre dig en kortere vej til indflytning. Det gør vi bl.a. ved at producere flere moduler og have flere faggrupper i gang på samme tid.

Vi producerer indendørs i haller og bliver derfor ikke forsinket af dårligt vejr og derfor kan vi sikre en stabil produktion.

LÆS OGSÅ: Mobilt byggeri med tanke på klima og grøn omstilling

Mindre tid på byggepladsen – du slipper for støjen
Modulerne produceres hos os i store produktionshaller og vi opbevarer dem til vi er klar til at montere dem ude på byggepladsen. Derfor vil du ikke skulle lytte til byggestøjen, der normalt hører til en byggeplads, gennem en længere periode.  Du kunne nøjes med bare nogle få ugers larm og derefter vil hele din bygning være klar til brug.

Bedre luftkvalitet – du slipper for skimmelsvamp
Dårligt indeklima skyldes ofte fugt i konstruktionen, der kan føre til problemer med eksempelvis skimmelsvamp.

Når der produceres moduler, så sker det indendørs med tørre materialer og dermed undgår vi, at der trænger fugt ind i konstruktionen, der på sigt kan udvikle sig til skimmelsvamp og er med til at ødelægge bygningen. Derudover er der generelt et godt indeklima i vores moduler, der primært produceres af træ.

LÆS OGSÅ: Dårlig indretning koster på bundlinjen

En bygning, der er lavet af moduler, kan etableres som en midlertidig bygning eller en permanent bygning.

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16148040
P nummer: 1001720714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063