23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ta' din vejrtrækning alvorligt!

Nyt revolutionerende åndedrætsværn rammer hylderne hos vestjyske eksperter i personlig arbejdssikkerhed.

Med STS Shigematsu i sortimentet skifter Esbjerg-virksomheden Stennevad endnu en gang gear, når det gælder om at være med i kapløbet om at levere pålideligt og topmoderne personligt sikkerhedsudstyr til professionelle fagfolk over hele landet.

Den nye Sync serie løfter en hel kategori inden for værnemidler. Intuitivt og halvautomatisk er vel de mest dækkende betegnelser for Sync. En maske, der med sin utroligt lave vægt ikke belaster bæreren overhovedet, hvilket resulterer i at arbejdsdagen bliver mere ubesværet til trods for, at det er nødvendigt med brug af en turbomotor. I stedet for slanger og en turbomotor på ryggen, der blæser luft op til hoved og en luftskærm, så gør STS noget fuldstændig andet. Sync serien har det hele i munden, så at sige. Foran på maske og halvmaske sidder en kompakt lille turbomotor, der aktiveres, når bæreren trækker vejret ind.

Motoren kører simpelthen kun, når det er nødvendigt, hvilket forlænger batterilevetid og dermed arbejdstiden markant.

"I Stennevad ser vi dette tiltag som en gamechanger på markedet for åndedrætsværn. I et samfund, der er så fokuseret på arbejdssikkerhed kommer STS nu med en løsning, der får flere skeptikere til at bruge turbomotordrevet friskluft," siger specialkonsulent Niels J. Mortensen.

Hos eksperterne på Vestkysten er de ikke i tvivl om, at markedet længes efter moderne personlige værnemidler. Produkter der også kan lidt mere end gennemsnitsprodukterne. Her rammer Sync serien fra japanske STS plet med fremsynet og strømlinet teknologi. Det har de omfavnet i den vestjyske handelsvirksomhed for at være forrest på udviklingsbussen, når efterspørgslen stiger. Og det kommer den helt sikkert til, når markedet og brugerne får øjnene op for den helt nye måde at tænke sikker vejrtrækning på.

Stennevad fører allerede nu et basissortiment med de nyeste og mest interessante modeller af åndedrætsværn i Sync serien. Men med tiden vil der med sikkerhed komme mere til.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.078