23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3byggetilbud.dks netværk af håndværkere er rekordstort

Der er ikke stor optimisme at spore i bygge- og anlægsbranchen. SMVdanmark har i en nylig analyse offentliggjort, at oktober har budt på rekordmange konkurser – også i bygge- og anlægsbranchen. Hos 3byggetilbud.dk er tendensen en helt anden.

Firmaet har vækst i modtagende henvendelser fra byggelystne danskere og har aldrig haft så mange tilknyttede håndværkerfirmaer som nu.  1730 håndværkerfirmaer er pr. dags dato del af 3byggetilbud.dk, og det er det højeste antal firmaet har haft siden dets opstart i 2000. Mens byggebranchen frygter for fremtiden, mærker 3byggetilbud.dk ikke en opbremsning.

‘De sidste par måneder har vi outperformet markedet. Vi oplever vækst i antallet af bygge- og renoveringsopgaver, vi modtager, og samtidig har vi rekordstor tilgang i antallet af håndværkere, som ønsker at være en del af vores netværk,’ fortæller administrerende direktør hos 3byggetilbud.dk, Martin Borgstrøm.

 Flere opgaver - flere håndværkere

Foruden rekorden i antal tilknyttede håndværkere mærker 3byggetilbud.dk også en stor interesse fra byggeklare danskere. Når august, september og oktober 2022 sammenlignes med samme måneder i 2021 har 3byggetilbud.dk en vækst på 22,6 procent i antal af modtagne henvendelser, når august, september og oktober sammenlignes med samme periode sidste år.

‘Vores tilgang i renoveringsprojekter og håndværkerfirmaer, der ønsker at være med til at løfte opgaverne, hænger naturligt sammen. Vi har stået rigtig stærkt i markedet længe og når renoveringslysten daler i samfundet, men vores antal af henvendelser stiger, er det ganske naturligt, at flere håndværkerfirmaer søger mod os for at få dækket hullerne i ordrebøgerne,’ forklarer Martin Borgstrøm.

Grønne henvendelser trækker statistik op

3byggetilbud.dk mærker vækst, og forklaringen herpå findes især i den store efterspørgsel på energioptimeringsløsninger. Mange danskere ønsker at energiforbedre, og det kan mærkes hos håndværkerportalen.

‘Vi har længe satset på energioptimering og -renovering. Der er heller ingen tvivl om, at vi har fået rekordmange henvendelser på udskiftning af gamle fyr til grønne alternativer og solcelleanlæg de sidste måneder. Og det er med til at trække op i statistikkerne,’ fortæller Martin Borgstrøm.

Overvejer du at samarbejde med 3byggetilbud.dk,  kan du læse mere på virksomhedens hjemmeside

3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.038