23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En sikker leverandør af faldsikring

Stennevad og Fallprotec har gennem mange år leveret fastinstalleret faldsikring til projekter i hele landet. Den erfaring er uerstattelig, når der skal findes fornuftige sikkerhedsløsninger i byggebranchen.

Med et europæisk top-brand i ryggen ryster de ikke på hånden i Stennevad, hvor de gennem mere end et årti har arbejdet med faste installationer inden for faldsikring. Sammen med Fallprotec fra Luxembourg har Esbjerg-virksomheden formået at skabe en produktportefølje ulig andre udbydere på markedet inden for faldsikring. en nødvendig cocktail af kvalitetsprodukter, knowhow og personligt ejerskab i hvert enkelt projekt leverer Stennevad højeste standard.

Fallprotec har siden 90'erne produceret og løbende udviklet på faste systemer af  faldsikring. Det handler om wire- og skinnesystemer til byggeri og industri.  Med produkter som Securope og Securail var Fallprotec med til at revolutionere markedet for arbejdssikkerhed til personer, der arbejder i højden. Senere er produkterne blevet videreudviklet. Det betyder en hidtil uset fleksibilitet for slutbrugeren, der i realiteten skal sikres imod at kunne falde og komme til skade. Ja, i værste fald miste livet.

Med et højkompetent ingeniørkorps i ryggen kan Fallprotec samarbejde med Stennevad finde frem til de mest optimale, sikre og fornuftige løsninger. Selv  når snakken falder på æstetik og tab af samme, hvis der installeres faldsikring. Her kan næsten altid fremtrylles en brugbar og fuldt ud integrerbar løsning.

Erfaringer efter en lang årrække med montering og servicering af fastinstalleret faldsikring har fortalt Stennevad, at det mange gange handler om en fælles forståelse for et projekt for at kan komme frem til en acceptabel projektidé. Idéen skal nemlig give mening hele vejen,  hvis den afslutningsvis skal give mening for og dermed benyttes af slutbrugeren. 

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.047