23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kroghs A/S afholder elementfugekursus

3 elementfugekurser afholdt i marts af Kroghs A/S

Kroghs A/S sælger bla. elementfugemørtel og understøbningsmørtel. Vi vil gerne sikre os at disse bliver brugt rigtigt oplyser konsulent Erling Johansen fra Kroghs A/S.
Det er meget vigtigt at fugemandskabet forstår vigtigheden af et omhyggeligt fuge- og understøbningsarbejde. Det er mange gange en kraftoverførende fuge de udfører.

Vi fornemmede ønsker om kursus af denne type fortæller Erling Johansen. Vi tog tråden op og kontaktede konsulet Claus Hansen fra firmaet Jørgen Glad A/S, Trige, som sælger og udlejer pumpeudstyr til netop fugeopgaver, for at høre om De ville bistå med undervisning og pumpeinstruktion.
Af praktiske og geografiske grunde blev kurserne afholdt på J. Glads adresse i Trige.

Allerede 1,5 time efter indbydelserne var sendt ud til vores kunder, var det første kursus overtegnet, og efter 2 dage var 2 andre kurser planlagt og besat.

Produktionschef Lars Andersen fra Kroghs A/S startede med en teoretisk gennemgang af hvad beton er, og hvordan beton skal behandles. Herefter blev fugens betydning i forskellige bygge opgaver belyst, og hvilke krav der stilles til fuger og understøbning.
Kroghs produktprogram blev gennemgået, og øvelser i hvor og hvornår de forskellige produkter skulle vælges. Herunder hvilke der opfylder de stillede krav i udbudsmaterialet.

Kim Burlund fra J.Glad gennemgik teoretisk og praktisk instruktion af brug, vedligeholdelse og rengøring af en Putzmeister PM 25 mørtelpumpe.
Kursusdeltagerene udførte fugeopgaver i træforme. Disse blev senere afformet og emnerne blev fotograferet.

Alle deltagere får en DVD med kursusmateriale, foto af deres opgaver og pumpevejledning der er optaget på video. Denne kan så senere bruges, når pumpen skal indstilles til optimal drift på arbejdspladsen.

3 gode og informative kurser der helt sikkert ikke bliver de sidste oplyser Erling Johansen fra Kroghs A/S.


Kroghs A/S
Klim Strandvej 284
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45571513
P nummer: 1003084476

Kontaktperson

EJ
Erling Johansen
Salgskonsulent
+45 23227900 ej@kroghs-as.dk

Send til en kollega

0.062