23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere opgaver end vi kan rumme

Selv om der generelt tales meget om stigende priser og krise, er det ikke noget, som mærkes hos Malergården i Fredericia. De har flere opgaver, end de kan rumme, og det er her Viktech virkelig viser sit værd.

Hos Malergården har man virkelig gang i malerrullerne og spartlerne. Her er der ingen projekter, som er udskudt eller aflyst. Tværtimod får man flere opgaver og projekter ind, end man reelt har mandskab til.

Det er i situationer som denne, at deres samarbejde med Viktech virkelig viser sit værd.

”Vi har samarbejdet med Viktech i ca. syv år, fordi vi løbende har brug for hurtigt at få nyt mandskab ombord. Malere, der kan deres fag og deres håndværk, og som kan levere den høje kvalitet, som vores egne folk leverer, og vores kunder forventer”, siger Flemming Knudsen Skydsgaard, malermester hos Malergården i Fredericia.

En god buffer
For Flemming Knudsen Skydsgaard er Viktech-håndværkerne en god buffer, som nemt og hurtigt kan justeres op, når der er pres på, og firmaet har brug for ekstra ressourcer. Når opgaven er løst, sender de Viktechs vikarhåndværkere hjem og kører igen ’kun’ med deres faste mandskab.

Ro og overblik
En vigtig del af samarbejdet med Viktech er den ro, man føler, når man ved, at man let kan få dygtigt mandskab, og man kun betaler for den tid, man har folkene. Man slipper for selv at bruge tid på at finde dygtige folk, ansætte dem og håndtere alt omkring kontrakter og aftaler. Det er en direkte adgang til dygtige håndværkere, der kan alt indenfor malerfaget – fra spartling til det færdige malearbejde. Håndværksmæssigt ligner både danske og udenlandske Viktech-malere hinanden.

”Sædvanligvis sender vi Viktech-folkene sammen ud på deres egne opgaver. Deres arbejdsrytme passer nemlig bedre sammen. Hvis vi f.eks. får polske, tyske eller rumænske håndværkere, vil de typisk arbejde længere dage og mere intensive stræk, så de kan tage hjem til familien i en eller to uger. Derfor giver det bedst mening, at de går sammen, og arbejdet bevæger sig fremad i ens takt”, tilføjer Flemming Knudsen Skydsgaard.

Pudser sproget af
Indimellem går håndværkerne fra Viktech også sammen med Malergårdens egne folk. Her er det en naturlig løsning at dele opgaven, projektet eller byggepladsen op i mindre enheder, så Viktech-folkene også kan gå sammen som en gruppe der. Igen af hensyn til arbejdsrytmen.

 Sproget er ikke noget problem. Der kan være nogen, der tøver lidt med at springe ud i det tyske og engelske, men langt de fleste er meget hjemmevante i den situation.

”Samarbejdet mellem vores egne folk og Viktech-folkene fungerer rigtigt godt. Får vi udenlandske håndværkere, taler vi engelsk sammen. Lige nu har vi faktisk en kunde, der sætter stor pris på, at vi kan sende en dygtig tysk maler. Udover at kunden får leveret et flot stykke arbejde i form af en nymalet facade, er det også en god anledning for kunden til at få pudset sit tyske sprog af”.

Vores faste mand
Hos Viktech har Malergården en fast konsulent, Hans Ole Ravnholt, som altid står klar til at hjælpe med dygtige folk til male- og spartleopgaver. Fordelen ved en fast konsulent er, at konsulenten kender sine kunder, deres krav, deres behov og hvilke værdier de sætter højt hos en medarbejder.

”Udover at Hans Ole kender os virkelig godt, er det altid nemt for os at kontakte ham og få fat i ham. Han er vores livline, når tingene skal gå lidt tjept. Når vi har brug for ekstra malere, der kan tiltræde i løbet af få dage og levere en prima kvalitet”, fortæller Flemming Knudsen Skydsgaard.

Viktech
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34046603
P nummer: 1017244546

Kontaktperson

DAS
Ditte Arvad Sørensen
Content Marketing & Event Coordinator
+45 21970689 dso@viktech.dk

Send til en kollega

1.206