23948sdkhjf

Danmarks første droptestede alu-dæk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Specialfabrikken Vinderup A/S

Specialfabrikken Vinderup A/S har opfundet Danmarks første droptestede alu-dæk

IGEN er Specialfabrikken Vinderup A/S førende i sikkerhed på byggepladsen.

 

Arbejdstilsynet ser mange tilfælde på byggepladser rundt om i Danmark, hvor tagarbejde på skrå tage udføres uden den nødvendige sikkerhed. Hidtil har det heddet, at arbejdsdækket under tagfoden skal forstærkes med 9 mm. vejrbestandig krydsfinér, som skal kunne standse en person i fald fra taget. Hvis arbejdsdækket ikke er forstærket, vil personen kunne falde gennem dækket, hvis uheldet er ude. De eksisterende dæk på markedet er ikke skabt til den pludselige og meget koncentrerede belastning, der opstår hvis en person falder fra taget.

 

Problemet er nu, at vores dygtige håndværkere ikke altid har store krydsfinerplader med på bilen, og det kan være en besværlig opgave at få pladerne op og på plads. Derfor ser AT meget tagarbejde, som ikke er sikret korrekt. AT har derfor kontaktet os for at finde en bedre løsning til vores håndværkere. Vi har haft mange snakke med dygtige konsulenter, og vi har arbejdet længe for at finde løsningen på dette sikkerhedsproblem – og nu er vi klar.

 

Vi er lykkedes med at udbygge vores klasse 3 dæk, og det har nu gennemgået strenge tests ved det uafhængige testinstitut Force. Ved at bygge videre på vores eksisterende dæk har vi taget hensyn til de mange håndværkere, som allerede har et stort lager af vores alu-dæk. Vores løsning kan nemlig implementeres på allerede producerede klasse 3 dæk. De skal blot en tur på værksted her.

 

Bemærk i øvrigt – det er faktisk ikke et krav i Danmark at teste stillads og udstyr på uafhængige testinstitutter. Vi gør det alligevel, for vi vil være klassens gode dreng. Så lad dig ikke nøjes - stil krav til din leverandør!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Specialfabrikken Vinderup A/S

Industrivej 2
7830 Vinderup
Danmark
Specialfabrikken Vinderup A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094