23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi lancerer en ny serie af alsidige støvsugere i H-klassen

På ethvert bygningsarbejde er støv fjenden. Det kan skade maskinoperatører. Det kan give problemer med udstyret. Og det kan have en negativ effekt på arbejdseffektiviteten.

Efter mange års udviklingsarbejde er vi stolte af at kunne præsentere vores nye serie af støvsugere. Uanset om du sliber, skærer, borer, støvsuger eller udfører andet arbejde, kan du gøre dem til en del af dit system og din arbejdsdag og nyde mere tillid, højere produktivitet og et sundere arbejdsmiljø.

MØD DIN ARBEJDSKAMMERAT, DER REDUCERER RISIKOEN
Det er et faktum – bygningsarbejde skaber støv, og støv skaber risiko. Ville det ikke være rart at vide, at du havde en maskine stående parat, som kunne reducere denne risiko?

Høje standarder
Alle fem modeller i denne nye serie af kompakte støvsugere overholder de nyeste standarder ved brug af kraftige støvsugere i H-klassen. De er også udstyret med EN1822-certificerede HEPA H13-filtre.

HEPA-filter
Alle modeller er udstyret med HEPA H13-filtre med EN1822-certificering, herunder en hætte til sikker og effektiv udskiftning.

HEPA-filterets placering
HEPA-filtrene er placeret adskilt fra forfilteret, mens åbningsmekanismen kræver en unbrakonøgle for at forhindre utilsigtet åbning.

Se mere, klik her.

 

Husqvarna Construction Products Danmark A/S
Anelystparken 45A
8381 Tilst
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26205328
P nummer: 1003020229

Kontaktperson

JTA
Jess Thaagaard Andreasen
Manager of Backoffice
Jess.Thaagaard@husqvarnagroup.com

Send til en kollega

0.063