23948sdkhjf

Hvad ser du på billederne?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Gik det lidt for stærkt?

Ved første øjekast ser du sandsynligvis to rulleporte.
Kigger du en ekstra gang, vil du måske bemærke, at de faktisk er større, end du først troede.

Begge isolerede rulleporte er næsten 5 meter høje - og når du først en gang har lagt mærke til trucken ved siden af den smalle port og gennemgangsdøren ved siden af den brede port, bliver det tydeligt, hvor store de to rulleporte i virkeligheden er.

Læg hertil alt det, du ikke kan se med det blotte øje:

- rulleportene har 80 mm isolering, hvilket forbedrer præmisserne for at reducere energiforbruget
- Åbningshastigheden er 1,5 meter/sekund, hvilket sikrer smidig og effektiv logistik
- Materialer af meget høj kvalitet og en solid konstruktion sikrer meget høj driftssikkerhed med minimale vedligeholdelsesomkostninger
- Portene kan stå alene i frostrummene 24-7 uden natskydeport uden at fryse til

Hvorfor er det vigtigt?

  1. I frost- og kølerum er det vigtigt at sikre temperaturstabilitet for at beskytte mod bakterieudvikling.  En højisoleret port har en god isoleringsevne og minimerer det kuldetab, der sker fra det kolde rum til det tilstødende mindre kolde rum.

  2. En rulleport har en hurtig åbne- og lukkehastighed, hvorimod en skydeport har en langsom åbne- og lukkecyklus. Det betyder, at det interval, hvor porten er åben, er markant højere med en skydeport, end det er med en rulleport. Rulleporten har derfor to fordele: Den minimerer åbningstiden og dermed det kuldetab, der opstår, når porten er åben, og det giver forbedrede trafikforhold, hvilket forbedrer effektiviteten, som er et væsentligt parameter i forretningen.

Hvem laver denne port? 

Det gør DAN-doors, som er en dansk dørproducent, der gennem 40 år har udviklet døre og porte til alle brancher fra adressen i Stilling ved Skanderborg.

DAN-doors er en moderne virksomhed med gammeldags værdier, såsom kvalitet, ordentlighed og craftmanship. Den viden og know-how, der er kommet med årene, danner baggrund for den produktudvikling, som har gjort DAN-doors til den foretrukne leverandør af døre og porte for en lang række danske og internationale virksomheder, og de er den eneste dørproducent på markedet, som kan levere en rulleport med så god isoleringsevne, at det ikke er nødvendig med en natskydeport.

Vil I vide mere?

DAN-doors' hjemmeside har masser af information om løsninger til så forskellige brancher som lager og logistik,  fiskeri, slagteri, kultur, sundhed og mange flere. Man kan også lære mere om de mange forskellige produkter, som blandt andet rulleporte, skydeporte, brandgardiner, profildøre til brand og mange flere. 

Kontakt:

+45 87 93 87 00

dd@dan-doors.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109