23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RAVAS RPW-EL monteret på el-palleløfter i GMP-kvalitet.

- et eksempel en særlig kundetilpasset mobil vejeløsning.

HSØ ApS har netop haft fornøjelsen af at aflevere denne helt særlige vejeløsning, nemlig en vægt til mobilvejning monteret på en rustfri el-palleløfter. Palleløfteren skal bruges i medicinalindustrien og lever derfor op til deres høje krav til materialer og rengøringsvenlighed. Samtidig bidrager den til et forbedret arbejdsmiljø, idet den er selvkørende og endelig så understøtter den en sikker og effektiv produktion ved løbende at registrere og vise vægten af det, der er på gaflerne.

Det har været en spændende opgave for os, og i et tæt samarbejde med kunden har vi fundet den løsning, der passer til netop deres behov. Der er f.eks. særlige mål på el-palleløfteren og ekstra fin graduering på vægten ligesom der er monteret roterbart display.

RAVAS mobile vejeprogram rummer i det hele taget mange løsninger og derfor er mulighederne for individuel kundetilpasning store. Du kan læse mere om RAVAS og deres sortiment her: https://www.ravas.com/. Og vil du høre mere, så kontakt os endelig i HSØ ApS på mail hsoe@hsoe.eu eller på mobilen på 2628 4033.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224

Kontaktperson

Henrik Sørensen
Direktør
+45 26284033 henrik@hsoe.eu

Send til en kollega

0.046