23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Godt Nytår fra GH Form

Foråret byder på vores første epd-certificering på vores Plaza-lampeserie, samt på flere at vores produkter i støbejern.

Vi glæder os til et nyt år med nye projekter. Du finder os blandt andet på ”Byens gulv” i februar og ”Have og landskabsmessen” i august.

2022 - året der gik... 
I samarbejde med TV2 Marketing, producerede vi i foråret 15 forhøjede Københavnerbænke. Bænkene er hævet med 85 cm og er et visuelt, stærkt symbol på forhøjede vandstande, som er et centralt emne i debatten om klimaforandringer. TV 2s forhøjede Københavnerbænk er blevet en stor succes – og har fået presseomtale og anerkendelse fra både indland og udland. 

Vi har bidraget til projekter som De Helende Haver og Bodil Kochs Have. Begge projekter er indstillet til hovedstadens eftertragtede arkitekturpris "Årets Arne", hvor vinderen kåres i januar 2023. Dertil skal det nævnes at De Helende Haver i efteråret vandt Berlinske pris ”Byens bedste rum."

Thomas B. Thriges Gade i Odense vandt Projektudviklingsprisen ved Building Awards 2022. Et mangeårige projekt er blevet omdannet til en ny bæredygtig bydel. Flere af vores produkter er at finde på projektet; Blinde-ledelinjer, linjedræn, Nanna Ditzels City bænke, træhulsriste med stativ, Plaza reflekspullerter samt støbningerne til markeringen af Bispegraven.

Det blev også året hvor vores produkter nu er at finde i London's urbane område Design District, Greenwich. Arkitekterne bag projektet Schulze+Grassov har bidraget med en unik løsning i et kreativt miljø i et af Londons hotteste kvarterer. Her finder du vores klassiske produkter som linjedræn, spaltedræn, sokkelaffugter, træhulsriste samt ledelinjer fra pictoform-serien.

Tak for godt samarbejde til arkitekter, kommuner, rådgivere og entreprenører.

 Må 2023 blive et godt år for alle

 

Christian Wolff-Petersen
Direktør / GH FORM

GH Form ApS
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.047