23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ansell går foran med ny bæredygtig arbejdshandske

Med et stadigt skarpere fokus på klimavenlig og ansvarlig produktion tager Ansell endnu et skridt op på stigen. En ny grøn Hyflex arbejdshandske af genbrugsgarn ser dagens lys.

De seneste år har klima og bæredygtighed været buzz-ord over hele Europa, ja over det meste af verden. Ingen brancher kan se sig fri for at arbejde på at tage del i et samlet ansvar for fremtiden. Pionérerne Ansell, der producerer topmoderne arbejdshandsker og sikkerhedsdragter, er i fuld gang med at kigge ind i et moderne og klimaneutralt produktsortiment.

Hyflex 11-842 er en grøn arbejdshandske, der er produceret af genanvendt garn i en generelt mere miljøvenlig proces, hvor der er optimeret på mindre vandforbrug, mindre emballage, grønnere emballage.

Nu er der ikke flere undskyldninger for at undgå en moderne arbejdshandske som Hyflex 11-842.  Den er mere slidstærk og komfortabel end dens konventionelle sidestykke. Desuden er den godkendt til fødevarer og oekotex-mærket. Kort sagt en ultimativ universalhandske, hvor der er styr på produktion og dokumentation. Det er hvad brugere får, når virksomheder vælger Ansell

 

 

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.062