23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Året der gik 2022 hos Hymatik

Kalenderåret er gået på hæld og tiden har bestemt været værd at kaste et tilbageblik på. Alt lige fra nye ansigter og kompetencer til branchens udfordringer med prisstigninger og vareknaphed er blandt de ting, vi vil huske 2022 for.

I 2022 kunne vi byde velkommen til Maiken i salgsafdelingen, Kathrine i marketingsafdelingen og Jørgen i butikken til at takle kundernes udfordringer og finde løsninger til disse. Jørgen vil for nogle være et kendt ansigt fra Dunlop Hiflexs nedlagte afdeling i Odense, hvor han kommer med en stor ekspertise og erfaring indenfor slanger og fittings – og alle tre har været en berigelse for os og vores team i Hymatik.

Med vores vision for at digitalisere vores forretning samt en vækst på 30% i årets løb, lykkes det os at gøre os bemærket til Parkers Distribution Conference 2022. Her modtog vi prisen for Growht of the year – og denne pris er tilskrevet vores dygtige team i Hymatik!

Vores team af kompetente medarbejdere og en effektiv lagerstyring har været afgørende for at have de efterspurgte komponenter på lager, når leverandørernes prisstigninger og vareknaphed har presset branchens lagerbeholdninger på alt fra råvarer til komponenter.

Vi ønsker nemlig at være lagerførende for det fynske erhverv, så vores kunder kan købe deres komponenter ét samlet sted – lokalt! Det er særligt vigtigt, når flere og flere konkurrenter rykker langt væk fra kunden ved at centralisere sig udenfor Fyn.

Klik her for at læse vores første blogindlæg og om ledelsens forventninger til 2023.

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

SHN
Sanne Halkjær Nielsen
Salg/Marketing
+45 81405883 shn@hymatik.com

Send til en kollega

0.035