23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Får live-updates på 550.000 m2 ejendomme

Virkplan ApS har været lejer hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S siden 1. januar 2021. Samarbejdet er godt og kunderollen suppleres nu med en leverandørrolle, idét Virkplan skal levere Business Intelligence til Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Live opdateringer på byggerier og lejemål
 
Ejendomsselskabet Olav de Linde ønsker at blive mere datadrevne og ser derfor muligheder i samarbejdet med Virkplan. Financial Manager, Michael Hougaard fra Ejendomsselskabet Olav de Linde, udtaler: ”Vi ønsker at supplere vores ledelsessystem med live data. Det vil gøre os i stand til at reagere hurtigere på evt. forandringer, og vores forhåbning er, at vi bl.a. vil kunne sammenligne finansdata med data fra byggestyringen”.
 
Standardmoduler sammensættes individuelt
 
Platformen Virkplan består af en lang række standardmoduler, som sammensættes individuelt til den enkelte kunde. Platformen giver overblik over nøgletal indenfor finans, salg, produktion mv.
”Vi er rigtig glade for, at vores nye kunde er en Aarhus-virksomhed ligesom os selv og samtidig stolte over at det netop er Ejendomsselskabet Olav de Linde. De er en betydelig spiller på markedet, som vi rigtig gerne vil hjælpe med en løsning, og så er det lidt pudsigt at vores samarbejde nu har byttet fortegn” udtaler direktør hos Virkplan, Peter Jul Jakobsen.
 
Mere end 550.000 kvm.
 
Ejendomsselskabet Olav de Linde har en ejendomsportefølje på over 550.000 kvm. i Aarhus, Odense og København – primært inden for erhverv. De fokuserer på lejemål med sjæl, hvor genbrug og nytænkning i gamle bygninger og lokaler er i fokus. De har i de senere år også bevæget sig over i nybyggeri med opførelsen af et stigende antal lejeboliger i centrum af Aarhus og Odense, samt byggeriet af Mindet 6 i Aarhus, som bliver Danmarks højeste kontorbyggeri.
 
Virkplan ApS
 
Virkplan leverer abonnementsbaseret Business Intelligence, projektstyring og løsninger til projekt- og produktlanceringer. Virkplan har fokus på værdiskabelse og datadrevet forretningsudvikling og har udviklet en platform, der indeholder abonnementsbaserede forretningsløsninger, som sammensættes individuelt til den enkelte kunde. Virkplan har en bred vifte af kunder inden for produktions- og handelsvirksomheder, forsyningsvirksomheder, bygge- og anlægsvirksomheder samt detailvirksomheder i hele Danmark. Samlet for alle virksomhederne er, at de er blevet datadrevne og opnår besparelser og effektiviseringer, som øger deres konkurrenceevne.

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.094