23948sdkhjf

Endelig kan Magnus komme hjem efter 5 måneder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS

Magnus Jakobsen har netop overstået hans først og længste skoleforløb i uddannelsen som Anlægsstruktør – så pyt med karakteren undervejs, det styrker kun motivationen, særligt når man kan runde af på toppen.

Magnus kan nu endelig komme hjem på virksomheden og arbejde videre i sin lærepladsstilling som Anlægsstruktør hos Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS i Snejbjerg.
Der er nu gået 5 måneder, hvor Magnus har haft sin daglige gang på skolen Learnmark Tech i Horsens. I denne perioden har han gennemgået skoling i almene fag samt nivellering, afsætning af bygningsarbejder, kloakering og belægningsarbejde.

5 måneder kan være lange på skolebænken, når man er praktiker, men det gode ved skoleforløbet er heldigvis, at det er kombineret med meget praktisk arbejde på skolen.
Det kommer til at tage Magnus i alt 4,5 år, at færdiggøre hans uddannelse til Anlægsstruktør som han nu har taget det første lange stræk af i forhold til skoleperioder. Herfra skal Magnus på skole igen af seks hovedforløb, der dog kun har en varighed på omkring halvanden måned hver.

På det netop afsluttede grundforløb har Magnus haft prøver undervejs. Det er en løbende læringsproces at tage en uddannelse, hvilket Magnus måtte sande undervejs i forløbet, men trods en enkelt eksamen, der ikke gik som håbet, så  klarede han også det.
Magnus fandt blot endnu mere gejst for at hænge i og give den en ekstra skalle, og han kan nu stolt komme hjem efter endt grundforløb med topkarakter.

Til den afsluttende prøve udarbejdede Magnus en fundering, afløbsarbejde, montering af udvendig brønd og belægningsarbejde med forskellig type af belægningssten. Prøven blev udført i praktisk form, hvorefter den blev mundtlig forsvaret. Efter endt eksamen inviteres mestre ind på skolen til skue af opgaven, her fik Magnus besøg på skolen af hans chef Christina Christensen der er direktør hos Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS

Enggårdvej 37
7400 Herning
Danmark
Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS

Billeder & videoer

Struktørlærling Magnus  fra Anton Christensen er nu færdig på grundforløb

Send til en kollega

0.094