23948sdkhjf

Ikke mere plads på lageret?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Uanset om du skal bruge din lagerhal til produktion, værksted, maskinhus eller lager, så bygger vi en skræddersyet løsning som kan bruges til netop dine behov.

Vi ved at du som virksomhed ønsker en hal og et erhvervsbyggeri som lever op til de nyeste standarder i høj kvalitet, og samtidig skal det økonomiske aspekt tages med i alle beregninger.

Vi opfører lagerhaller som både isoleret og u-isoleret, og materialevalget kan variere alt efter ønsker og behov. Vi bygger haller i både stål, beton og træelementer.

EN GOD INVESTERING
En ny lagerhal kan - og skal være en rigtig god investering. Den skal kunne tjene sig selv hjem inden for overskuelig fremtid, og kunne løfte alle fremtidige opgaver i virksomheden. Måske er det allerede i tankerne at udvide lagerhallen yderligere på et senere tidspunkt, og så er der flere aspekter som skal tages med i overvejelserne, f.eks. placering på grunden og materialevalget.

Hos Midtjysk Albyg har vi dygtige konsulenter, projektledere og konstruktører som kan hjælpe med råd og vejledning om alle disse aspekter, inden projekt ny lagerhal sættes i værk. Mød vores medarbejdere her.

Kontakt os på tlf. 97473600 og hør mere, og få et tilbud på jeres nye lagerhal.

Se eksempler på tidligere byggerier her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Midtjysk Albyg A/S

Farvervej 1
7490 Aulum
Danmark
Midtjysk Albyg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109