23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Viuff Anlæg A/S skifter navn til VM Viuff & Mørkebæk

Navneskiftet, sker i forbindelse med en udvidelse af virksomheden, hvor VM Viuff & Mørkebæk koncernen, fremover består af 3 selskaber. Det er: VM Anlæg A/S, VM Hovedentreprise A/S og VM Fagentreprise A/S.

Navnet VM dækker over initialerne Viuff og Mørkebæk, som er navnene, på direktør Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen, men navnet dækker også over den ambition, der driver virksomheden, VM skal være verdensmestre indenfor deres felt.  

 VM Hovedentreprise A/S, vil som navnet antyder, fokusere på hovedentrepriser.

Her er ejerkredsen, også blevet styrket, med to nye partnere.

Den ene er afdelingsleder Daniel Odgaard Ravn, som har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør.

Den anden partner er Magnus West Michelsen, der fungerer som tilbudschef og projektleder.

Magnus er uddannet murer og bygningskonstruktør.

VM Fagentreprise A/S, vil fremover stå for koncernens store fagentrepriser inden for jord, kloak og beton.

VM Anlæg A/S, vil fremover hovedsageligt, udføre svømmehaller.

De senere år, har der været stort fokus på svømmehaller, og netop den del af forretningen har VM forfinet i en grad, så arbejdet lever op til de særdeles svære krav, der stilles til byggeri i svømmehaller.

"Vores nidkærhed for svømmehalsbyggeri, og for hele processen omkring projekter, af denne størrelse og sværhedsgrad, er blevet godt modtaget af markedet.

Det betyder, at vi har været dygtige til at levere og lande, en række store svømmehalsprojekter, som vi skal i gang med nu, og som vi er meget stolte af," lyder det i en udtalelse, fra Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen.

Seneste projekt i ordrebogen er renoveringen af Frederiksberg Svømmehal, men også Bellahøj Svømmestadion og Friluftsbad, samt Frederiksbro Badepavillon i Hillerød, er nylige projekter, som VM står bag.

Viuff Anlæg A/S, blev etableret i 1996 af Niels Martin Viuff, som i 2016, overlod driften af virksomheden til sin bror Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen.

I april 2022, valgte Niels Martin Viuff at sælge sin andel af virksomheden, for at forfølge en politisk karriere, og ejerskabet tilhører nu Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen. 

Jan Martin Viuff har 30 års praktisk erfaring fra entreprenørbranchen, og han er uddannet bygningsingeniør og Aut. kloakmester.

Lars Mørkebæk Drewsen er uddannet bygningskonstruktør og murer. Han har ligeledes en særdeles omfattende erfaring fra lederstillinger og diverse byggepladser.

Besøg venligst vores hjemmeside for yderligere information: www.viuff.as   

 

VM Viuff & Mørkebæk
Baltorpbakken 1
2750 Ballerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30716744
P nummer: 1013452497

Kontaktperson

Jan Viuff
Teknisk direktør/partner og salgsansvarlig
+45 30 56 77 44 jan@viuff.as

Send til en kollega

0.047