23948sdkhjf

Sidste chance for Early Bird på Build for Biodiversity

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Green / Insight Events ApS

Vær med på Building Greens store succes Build for Biodiversity, der løber af stablen den 14. & 15. marts.

Hvordan løser vi udfordringerne, der er forbundet med den globale biodiversitetskrise? Ved at invitere naturen helt ind i byen kan branchen gå fra at være en af de store biodiversitetssyndere til at være en af de bærende kræfter i arbejdet med at løfte og beskytte biodiversiteten. På den måde kan vi skabe grønnere og sundere byer til gavn for alle mennesker, dyr og planter. Men hvordan gør vi det? Hvordan kan vi øge biodiversiteten i byerne?

Build for Biodiversity kan du blive klogere på, hvordan vi kan bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet og de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i. Det handler om at skabe byer der både er sunde for planeten og alle dens beboere.

På konferencen bliver du præsenteret for et stærkt fagligt program med inspirerende projekter, konkrete værktøjer og livlige diskussioner, som vil klæde dig på til at gøre en reel forskel for biodiversiteten i dit eget arbejde. I år kan du opleve det hidtil mest omfattende program med over 30 dybt dedikerede eksperter, der vil gøre dig klogere på de udfordringer krisen stiller og give dig deres bud på hvilke løsninger, der kan bidrage til løse disse. Vi introducerer også 4 spor – 2 hver dag – så du kan skræddersy din konference til at passe dit arbejds- eller interesseområde bedst muligt.

Sidste chance for Early Bird-pris
Mere end 160 har allerede tilmeldt sig. Vil du også være med? Så er det nu, du skal slå til for at spare 1.500 kr. Efter på fredag slutter Early Bird-tilbuddet og prisen stiger!

Tilmeld dig nu

Læs mere og se programmet her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Green / Insight Events ApS

Silkegade 17, st.
1113 København K
Danmark
Building Green / Insight Events ApS

Send til en kollega

0.14