23948sdkhjf

Gl. Dok - istandsættelse af facader og kviste

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mogens V. Zeltner A/S

Siden efteråret har vi arbejdet hårdt på istandsættelse af facader og kviste på Gl. Dok på Christianshavn.

Gammel Dok Pakhus fra 1882 er en af de mest karakteristiske bygningsprofiler på Christianshavn. Det gamle hus har trængt til en kærlig og faglig hånd, så siden efteråret har MVZ arbejdet hårdt på istandsættelse af facader og kviste.

På facaderne eftergås samtlige vinduer, der laves snedkerreparationer, glarmesterarbejde samt malerarbejde. Sålbænke og formfuger eftergås af murer.

Kviste eftergås for vandindtrængen og de nødvendige reparationer udføres snedker-, tømrermæssigt. Der laves zinkarbejde, murerarbejde samt malerarbejde.

Vi forventer at afslutte arbejdet inden sommerferien 2023.

Om Gammel Dok

Og så lidt baggrund om den smukke, gamle bygning, der har navn efter Danmarks første tørdok, som blev anlagt i 1739 mellem Eigtveds Pakhus og Gammel Dok Pakhus på Christianshavn.

Den moderne plads foran pakhuset blev indviet i 1998, og vandspejlet skal minde os om Christian d. 6.s tid, hvor flådens skibe lå på dok netop her. I forbindelse med udgravningerne til pladsen er der fundet rester af den gamle dok.

I Gammel Dok bor SVFK, Statens Værksteder for Kunst. Lokalerne rummer muligheder for at kunstnere kan arbejde i store formater, som deres eget værksted og udstyr ikke tillader.

 Læs mere her: https://www.mvz.dk/gammel-dok

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mogens V. Zeltner A/S

Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark
Mogens V. Zeltner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094