23948sdkhjf

Give Steel kommer til DM i Skills 2023

| Medlemsnyhed | Indrykket af Give Steel A/S

Give Steel har sponsoreret et ½ tons stål til DM i Skills og stålet til klejnsmedenes konkurrence om at blive Danmarks bedste klejnsmedelærling.

Give Steel har en holdning til, at virksomhederne skal have flere lærlinge, og derfor bidrager de også selv med at få unge i gang med en uddannelse. DM i Skills er en oplagt mulighed for at vise, at de gerne vil de unge og derfor møder dem i øjenhøjde.

Virksomheden er selv næsten 600 medarbejdere. De mener derfor, de har en størrelse, hvor de både har muligheden og føler sig forpligtet til at hjælpe, hvor de kan. Ikke kun for at få arbejdskraft, men for at tage hånd om de unge mennesker og hjælpe dem i gang med de første svære skridt på arbejdsmarkedet.

Kig forbi Give Steel's stand, hvor besøgende skoleelever kan prøve kræfter med stålet og bukke sin egen billedholder, som må tages med hjem. Eleverne kan få en snak med  smedene og høre lidt om smedefaget og hverdagen på et travlt værksted.

Give Steel har i samarbejde med EUC Lillebælt, Industriens Uddannelser og Skills Denmark sponsoreret alt stålet til smedenes konkurrenceopgave.

Hvis du er nysgerrig, kan du se selve konkurrenceopgaven udstillet på Give Steel's stand.

Læs om mere DM i Skills 2023 her: skillsdenmark.dk/

Læs om Give Steels lærlingeværksted og CSR-strategi her: givesteel.com/social-ansvarlighed/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Give Steel A/S

Sjællandsvej 14
7330 Brande
Danmark
Give Steel A/S

Send til en kollega

0.125