23948sdkhjf

Häfele udsat for cyberangreb

| Medlemsnyhed | Indrykket af Häfele Danmark A/S

Grundet hackerangreb er Häfele IT-systemer midlertidigt lukket ned!

Torsdag morgen den 2. februar blev Häfele organisationen mål for et cyberangreb fra en ekstern kilde. Dette har resulteret i, at vi midlertidigt har lukket vores it-systemer ned af sikkerhedsmæssige årsager, mens vi fastlægger omfanget af angrebet og undersøger, hvordan vi kan genoprette vores tjenester så hurtigt som muligt.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke kendskab til kompromittering af kundedata, men kan ikke udelukke dette på nuværende tidspunkt. Häfele arbejder tæt sammen med de involverede efterforskningsmyndigheder.

Da vores mailsystem også er nede, har vi desværre ikke mulighed for at besvare indkomne mails. Dog kan kunder og leverandører stadig kontakte deres lokale Häfele kontakter på deres mobiltelefoner, og viderestilling vil blive sat op. Vi vil løbende informere om fremskridt og genoprettelse af systemerne via vores hjemmeside.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte forårsage, og beder om jeres forståelse i denne ekstraordinære situation. Der bliver arbejdet på højtryk for at genoprette vores systemer og alle mulige ressourcer bliver sat ind for at løse denne udfordring så hurtigt som muligt.

Vi holder naturligvis kunder og partnere informeret, så snart vi gør fremskridt med at gendanne vores systemer.

 Peder Nørgaard, Adm. Direktør Häfele Danmark A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Häfele Danmark A/S

Elskjærbakken 3
7800 Skive
Danmark
Häfele Danmark A/S

Send til en kollega

0.11