23948sdkhjf

BIM Support Café og fredagsbar

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 24. februar mellem 13 og 18, hvor Graphisoft Center Danmark Support afholder kombineret Support Café og fredagsbar.

Er du interesseret i en uformel snak om BIM og Archicad? Har du overordnede spørgsmål til Archicad, eller har du specifikke Archicad-udfordringer på et af jeres projekter? Kunne du tænke dig at prøve Virtual Reality med Enscape? Eller måske ønsker du bare at afslutte ugen med et par øl i godt selskab?

Så er voreskombinerede Support café og fredagsabr oplagt for dig og dine kolleger.

LÆS OGSÅ Gratis LCA-webinar

Kombineret Support Café og fredagsbar
Fredag d. 24. februar mellem 13 - 18 slår GRAPHISOFT Center Danmark dørene op for den første udgave af Support Café, der kombinerer det faglige med det sociale.

Målet er at give dig mulighed for – under uformelle rammer – at få svar på nogle af de BIM-relaterede spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Spørgsmål, som det kan være svært at få tid til at dykke ned i en en travl hverdag.  

Det er gratis at deltage i arrangementet, men af hensyn til planlægningen skal du tilmelde dig via linket her →

GRAPHISOFT Center Danmark ser frem til et par hyggelige timer på Rentemestervej.

Kort om Archicad
Archicad samler 2D-tegninger og 3D-model i ét program og én fil. Det er som en blanding af AutoCAD, Illustrator og Sketchup i samme workflow, der gør det let og hurtigt at skitsere og projektere. Archicad er et design-program, der følger projektets faser, så man afprøver og ændrer løsningen, mens man opbygger tegningsmaterialet og samtidig øger detaljeringen. De fleste programmer er gode til at modellere og dokumentere et “låst” design, mens Archicad er skabt til designprocessen.

Archicad dækker alle faggrupperne i byggeriet. Du kan finde dit fag, og læse hvorfor Archicad er relevant for dig via denne side →

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Send til en kollega

0.094