23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal vi bearbejde dit næste emne..?

Vi arbejder i mange forskellige materialer, og vi gør brug af både det traditionelle håndværk og vores tre-5 akset CNC-fræsere

Vi er en virksomhed, som har specialiseret sig i produktionen af modeller og prototyper i forskelligt materiale. Vi er en familievirksomhed, som vægter kvalitet og godt håndværk højt, og vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for netop din virksomhed.
 
Det traditionelle håndværk er basis for teknikken. 
Vi arbejder i mange forskellige materialer, og vi gør brug af både det traditionelle håndværk og vores tre-5 akset CNC-fræsere. Vores CNC-maskiner markerer en del af omlægningen fra det traditionelle håndværk til en mere moderne og teknologisk produktion af emner. Vi fremstiller dog stadig emner i ‘hånden’, og vores håndværk er stadigvæk kendetegnet af kvalitet og durabilitet.

Som håndarbejde fremstiller vi modeller i træ, flamingo og komposit til f.eks. møbelfabrikanter og designere samt til arkitekter og skulptører. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af emner, hvor vi har serviceret både møbelindustrien og arkitekter. Vi er en utrolig alsidig virksomhed, der henvender sig til stort set alle former for virksomheder ligegyldigt branche.

Ligeledes udvikler vi gerne fræseprogrammer til levering “ud af huset”.

 

Tag derfor fat i os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.   www.vestjyskmodelsnedkeri.dk

Vestjysk Modelsnedkeri ApS
Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15233044
P nummer: 1000885365

Kontaktperson

Liselotte Østergaard
lise5788@hotmail.com

Send til en kollega

0.047