23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er din virksomhed klar til den næste krise?

Når den næste krise i en lang række rammer Danmark, Europa, verden - er du så klar med en plan for, hvordan din virksomhed kommer sikkert - og måske endda styrket - igennem den? Hvis ikke kan du blive klædt på til det d. 27. april i Aarhus.

“Hvad gør vi nu?” “Hvordan løser vi problemerne"? “Hvordan ser fremtiden ud?” “Hvordan forbereder jeg mig på fremtiden?” I tider som disse med energi- og forsyningskrise, eftervirkninger af en global pandemi og en masse nye bæredygtighedskrav har vi som virksomhedsledere ofte flere spørgsmål end svar. Med Industriens Fond-projektet Modstandsdygtig.DK forsøger vi at hjælpe danske virksomheder med at svare på de fleste af ovenstående spørgsmål.

 

Én af Modstandsdygtig.DK's konsulenter, Emil, kommer her med tre bud på, hvad du ikke skal gøre, når krisen rammer din virksomhed:

1. Prøve at finde de rigtige svar alene. Du skal i stedet involvere dine medarbejdere ved at kommunikere åbent og hyppigt om problemstillinger, så de kan hjælpe med forslag til løsninger og ikke udfylder manglen på kommunikation med deres egen fantasi. Du kan måske endda involvere partnere, rådgivere, bestyrelse, leverandører og kunder for at få flere perspektiver og flere hoveder til at finde løsninger. Make the problem ours, not yours.

2. Undlade at træffe beslutninger, med mindre du med vilje vil afvente. Status quo kan være et fornuftigt valg, men bør ikke skyldes frygten for at træffe forkerte beslutninger. Kriser er skift i præmisserne for at drive forretning, og man skal ofte lære de nye præmisser at kende ved at eksperimentere, lytte til markedet, observere andre aktører i markedet og have hyppige samtaler med kollegaer. Status quo er farligt, hvis præmisserne har ændret sig, så du bliver nødt til at forstå de nye præmisser.

2. Udelukkende agere defensivt. Ofte er man nødt til at handle for at sikre kontinuitet i forretningen, men kriser er også muligheder for offensive strategiske tiltag, hvis man kan skabe rum for kreativitet, inddrage de rigtige kompetencer og især hvis man har et beredskab for krisehåndtering. Lad ikke en god krise gå til spilde.

Men hvad skal du så gøre i stedet? Det kan du få svaret på d. 27. april i Aarhus, hvor Modstandsdygtig.DK afholder en konference, der guider dig til, hvordan du kan fremtidssikre din virksomhed, beskytte den mod kriser og endda bruge kriserne som et springbræt til vækst. 

Læs det fulde program og tilmeld dig her »

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047