23948sdkhjf

Beskyt rejsende & trafikanter med Zenitels nødopkaldssystem!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Denne artikel er relevant for dig, der er ansvarlig for sikkerheden i trafikerede områder, såsom tunneler, lufthavne, banegårde, færgeterminaler, tog- og letbanestationer eller andre trafikerede pladser.

 

Zenitels nødopkaldssystem sikrer et trygt miljø for rejsende og trafikanter.

I starten af 2023 indgik Zenitel et samarbejde med Freund Elektronik A/S, som nu er en del af Zenitel-familien og er blevet udnævnt til Center of Excellence i Danmark. Freund Elektronik A/S kan nu tilbyde forskellige kombinationer af nødopkaldssystemer baseret på avanceret teknologi, som gør det muligt for brugeren at handle hurtigt i nødsituationer og kommunikere effektivt under enhver kritisk situation.

Zenitels nødopkaldssystem er designet til at sikre sikkerheden for rejsende og trafikanter. Det består af et intelligent kommunikationsanlæg, som er specifikt tilpasset til kritiske situationer, hvor krystalklar lyd og nogle gange også video i høj kvalitet er afgørende faktorer for at beskytte de rejsende og redde liv. Hvert system kan skræddersyes til at opfylde de specifikke behov, der findes i det angivne miljø. Det kan f.eks. være et anlæg med fokus på kritisk tovejskommunikation, realtidsovervågning og alarmer.

 

Hvorfor vælge Zenitel?

Zenitel har i mange år vist en forpligtelse for sikker og pålidelig kommunikation understøttet af brancheførende teknologi og support. Som Center of Excellence for Zenitel er Freund Elektronik A/S nu hoveddistributør og servicecenter for Zenitel-produkter i Danmark. Hvis du er interesseret i at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet Zenitel-løsning, kan du læse mere om Zenitels produkter på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel til freund@freund.dk eller ringe til 66 16 24 14.

 

Zenitel Case - Hornbergtunnel

Et af de steder, hvor Zenitels nødopkaldssystemer kan findes, er i Hornbergtunnelen i Tyskland. Dette er Tysklands længste vejtunnel, og den blev opgraderet med Zenitels nødopkaldssystem i 2021. Takket være Scanvest GmbH, der er et Center of Excellence for Zenitel i Tyskland, og deres ekspertise inden for Zenitels kommunikationssystemer, var opgraderingen af nødopkaldssystemerne i tunnelen en succes.

Tunnelen kan nu prale af øget sikkerhed og effektiv, krystalklar tovejskommunikation takket være sit nye digitale samtaleanlæg. Zenitels pålidelige teknologi, som er monteret i specialfremstillede paneler, der har bestået strenge brandsikre tests, var grunden til, at Tunnel Operation Control Center i Haslach, Tyskland, valgte at installere et Zenitel system i tunnelen. Læs mere om, hvordan Zenitels nødopkaldssystem blev valgt som den perfekte løsning til Hornbergtunnelen i Tyskland i vedhæftet case study.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094