23948sdkhjf

Brændstofforbrug eller -overforbrug?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carlog System

Følg firmabilernes brændstofforbrug og registrer ændringer i forbrugsmønstre

Med stadigt større fokus på brændstofforbrug og effektiv udnyttelse af firmaets biler, har vi tilføjet flere nyttige funktioner til vores, i forvejen, avancerede flådestyrings-software:

  • Brændstofforbrug og tankninger – se hvor, hvornår og hvor meget der er tanket og dermed den enkelte bils forbrugsmønster
  • Indstil maksimal antal liter/kWh, der må tankes eller oplades pr. bil og, modtag advisering ved overskridelse
  • Eksportér tankdata til en EXCEL-fil

Som noget nyt kan man nu også i Carlog Analytics se en opgørelse over de enkelte bilers brændstofforbrug samt kørselsadfærden (grøn kørsel) i perioden. Det er muligt at indstille helt præcist, hvilke oplysninger man vil se i sin rapport, så man på den måde får en skræddersyet version. Modtag Carlog Analytics, der er en månedlig eller ugentlig mailrapport, direkte i din indbakke.

I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider. Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning.

Mød os på facebook eller Linkedin

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carlog System

Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Danmark
Carlog System

Send til en kollega

0.125