23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: Certificeret Bæredygtighedsleder

Få succes med at lede et bæredygtigt byggeri fra start til slut uanset din rolle i byggeriet. Forstå forandringen, lær at planlægge processen og vælge modeller og styringsredskaber som bringer det bæredygtige byggeri sikkert i mål.

Den grønne omstilling af byggeriet kræver forandring og kompetente ledere, der kan lede og handle i forhold til bæredygtighed. Bæredygtigt byggeri har udviklet sig til en selvstændig disciplin, som skal implementeres i alle værdikædens led. Ledelse af bæredygtige byggerier kræver et forandret mind-set med særlige ledelseskompetencer for at sikre proces- og produktkvalitet, produktivitet og ikke mindst opfyldelse af bæredygtighedsmålene for byggeriet.

Uddannelsen Certificeret Bæredygtighedsleder ruster dig til at være frontfiguren for den nye måde at lede, projektere og bygge bæredygtigt på. Du får en forståelse for hvad der kræves ledelsesmæssigt såvel som værktøjsmæssigt, for at indgå i samarbejdsrelationer med de øvrige parter i byggesagen på en overbevisende måde. Du bliver klædt på til at navigere i “bæredygtighedsverdenen”, både hvad angår terminologi, værktøjer og det gode lederskab.

Uddannelsen er en blanding af lige dele teori og praksis, som vil ruste dig til at kunne lede et bæredygtigt byggeri med succes - og ikke mindst at håndtere de forandringer du vil møde.

Opstart den 27.-28. april 2023 i Kgs. Lyngby
Opstart den 15.-16. august 2023 i Middelfart

Læs mere
 

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062