23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High Light Lysmast med LED fra GH Form

High Light Lysmast er et karakteristisk element i miljøet og kan med sin robuste nedre del bære flere spots.

Lysmasten fremstilles i aluminium, aluminiumsanodiseret i farverne natur, mørk bronze og sort og kan derudover pulverlakeres indenfor alle RALfarver.

High Light Lysmast fremstilles i tre højder: 5, 7 og 9 meter. Formen på Lysmasten kombinerer en cylindrisk bund og top med et konisk mellem­stykke og bidrager herved visuelt med sin karakteristiske slanke silhouet.

Armaturet er iGuzzini Maxi Woody Compact med dæmpbar LED-lyskilde på 36 Watt. Hver mast kan monteres med 1-6 spots.

Servicedækslet er langt og kan indeholde to separate masteindsatser med sikringselement. Masten er som standard fremstillet i 4 mmaluminium og monteres med dobbeltsvejst, helstøbt aluminiumsflange med kraftige bolte til et varmtgalvaniseret vingefundament. Der fremstilles separate monteringsbeslag for spots.

Masten opfylder retningslinjerne i ‘Vejdirektoratet Vejregelrådets Vej­belysningsmateriale, almindelig arbejdsbeskrivelse, master, marts 2004’.

Lysmasten fremstilles i aluminium, aluminiumsanodiseret i farverne natur, mørk bronze og sort og kan derudover pulverlakeres indenfor alle RALfarver.

Standard vingefundament af varmtgalvaniseret stål lagerføres og forslag til projektorienteret fundering udarbejdes gerne.

Kontakt GH Form for kampagnepriser på HIGH LIGH Lysmast
på tlf. +45 59 44 09 90 eller mail@ghform.dk

GH Form ApS
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.078