23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Profile A/S ansætter ny lagerchef i trækonstruktioner

Pr. 1. marts 2023 er Hans-Aksel Nicolajsen startet hos Profile A/S som ny lagerchef i afdelingen for trækonstruktioner

Vi kan med glæde meddele, at Hans-Aksel Nicolajsen pr. 1. marts 2023 er ansat i en nyoprettet stilling som lagerchef i afdelingen for trækonstruktioner hvor han, i samarbejde med vores nuværende lagerchef, skal sikre en fortsat høj kvalitet, god service og effektiv ordrehåndtering.

Profiles salg af trækonstruktioner er vokset markant de seneste år, og vi forventer at fortsætte den positive udvikling i fremtiden. For at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel, har vi besluttet at opføre en ny lagerhal til trækonstruktioner. Aksel skal, ud over jobbet som lagerchef, være ledelsen behjælpelig med projekteringen af den nye hal.

Aksel er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og han har et omfattende fagligt kendskab til træbyggeri i teori og praksis. Med Aksel får vi en stærk medspiller på vores træhold, så vi er klar til at løfte de kommende byggeprojekter i træ.

Aksel kender huset, og vi kender Aksel, så han er allerede kommet godt i gang. Vi håber også, at I tager godt imod ham derude.

Profile medarbejder

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394
P nummer: 1003055893

Kontaktperson

René Holde
Direktør
+45 7363 0106 rho@profile.dk

Send til en kollega

0.047