23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Shield-Bright - rutile rørtråde til rustfrit stål

Shield-Bright X-tra for det bedste resultat ved horisontal svejsning… og Shield-Bright for den mest produktive stillingssvejsning

Shield-Bright X-tra serien af rustfrie rørtråde hører til rutiltypen og giver et godt svejseresultat med strømkilder uden pulsfunktion, når der anvendes Ar/CO2 blandgas, ja selv ren CO2 som beskyttel-sesgas. Rørtrådene er lette at svejse med, giver en blød lysbue og et minimum af sprøjt. Slaggen er selvløsnende eller meget let at fjerne. Svejsningerne er rene og glatte med god indtrængning og med god overgang til fugekanterne.

Der findes to typer: Shield-Bright X-tra til horisontal svejsning (oven-ned og kantsømssvejsning) med langsomt størknende og letflydende slagge, som giver mulighed for svejsning med høj hastig-hed, og Shield-Bright til stillingssvejsning med hurtigt størknende slagge for at holde svejsningen på plads. Dette giver svejsehastigheder ved stillingssvejsning, som ikke er mulige med beklædte elektroder eller massiv tråd. Man undgår typiske afbrydelser kendt fra stillingssvejsning som ufuldstæn-dig indtrængning og slagge-indeslutning, fordi spraybuen anvendes til svejsningen.
En anden stor fordel er den store brugervenlighed. Shield-Bright X-tra og Shield-Bright trådene kan svejse med mindre avancerede strømkilder og uden puls, og det er nemt at foretage de rigtige ind-stillinger. De kan svejse med Ar/CO2 blandgas eller med ren CO2 og endda give svejsegods med lavt kulindhold.

Det fine ”rutile” udseende på svejsningen er en anden stor fordel. Svejsningerne er glatte med flot overgang til grundmaterialet. Dette er specielt en fordel ved svejsninger, hvor der stilles særlige krav til udseende eller korrosion som f.eks. levnedsmiddel-, masse- og papirindustrien. Normalt er det tilstrækkeligt med en let afbørstning for at få et pænt udseende. Der dannes ingen siliciumsøer som ved massiv tråd, hvilket igen betyder besparelser i tiden til rengøring.

Svejsningen har en meget god røntgenkvalitet. Ensidet rodsvejsning i åben fuge, i alle stillinger und-tagen faldende, kan svejses med keramisk backing.

Mængden af svejsemetal (kg) pr. time for Shield-Bright rørtrådene ved stillingssvejsning er højere end for beklædte elektroder og massiv tråd.

Yderligere information kan rekvireres hos A/S ESAB på tlf. 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.188