23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miggytrac 3000

Lille, komplet svejseautomat til MIG / MAG svejsning

Miggytrac 3000 er udviklet til anvendelse sammen med ESABs halvautomatiske strømkilder.
Det kompakte og effektive design gør det nemt at transportere og opsætte Miggytrac 3000.

Lille og kompakt
Miggytrac 3000 er en lille, kompakt motordrevet traktor med integreret trådfremføring og vandkølet svejsepistol, udviklet til udførelse af horisontale MIG/MAG svejsninger.

Traktoren har 4-hjuls træk og vognen følger svejsesammenføjningen med 2 føringshjul - ét forrest og ét bagest. Føringshjulene er justeret så vognen kører diagonalt mod den flange eller afstivning, der skal svejses.

Håndtering af Miggytrac 3000
Maskinen har 2 styreenheder – én for kørsel af vognen og én for trådfremføringsenheden. Parametrene indstilles på plus- og minusknapperne på frontpanelet. Den indstillede værdi vises på displayet. Vognen har også en funktion for intermittent svejsning. Længden af svejsesømme og afstanden mellem dem indstilles i centimeter (1-99 cm). For optimal effektivitet, kører svejsetraktoren ilgang ( 250 cm/min ) mellem svejsningerne.

Hvis strømkilden ikke har kraterfyldningsfunktion, kan backfill funktion programmeres på vognen til at udføre denne opgave. Dette betyder, at vognen kører baglæns - et valgt antal millimeter, således at krateret i afslutning af svejsesømmen fyldes.
Har strømkilden en kraterfyldningsfunktion, kan vognen indstilles med en ”vente-tid”, mens kraterfyldningen pågår.
Denne funktion kan også anvendes som en afkølingspause, før backfill funktionen udføres.

Trådfremføringsenheden kan indstilles med følgende parametre: Trådfremføringshastighed (svejsestrøm), tid for gasforstrømning, gasefterstrømning og efterbrændingstid. Alle indstillingerne kan udføres på frontpanelet. Vognen er dimensioneret til trådspoler på op til 20 kg.

Tilslutning af Miggytrac 3000
Svejsevognen skal tilsluttes 42V AC direkte fra svejsestrømkilden ved hjælp af et tilslutningskabel udstyret med gasslange, vandslange og svejsekabel med OKC-tilslutning.

Vognen er forsynet med et potentiometer til fjernkontrol af svejsestrømmen. Al elektronisk kommunikation med vognen, som f.eks. start- og stop-signaler til strømkilde og potentiometer tilslutning, er samlet i et 23-polet Burndy stik.

For yderligere information kontakt A/S ESAB på telefon 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.047