23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Coreshield – selvbeskyttende rørtråd fra A/S ESAB

ESAB sortiment af selvbeskyttende rørtråde til FCAW er nu udvidet med 2 nye varianter, der gør udendørs svejsning betydeligt mindre besværlig. Glem alt om gasflasker og reduktionsventiler.

Coreshield 8
Coreshield 8 er en selvbeskyttende rørtråd af typen E71T-8 til DC- svejsestrøm. Tråden giver en hurtig størknende slagge, som støtter smeltebadet. Det gør, at Coreshield 8 er meget anvendelig til svejsning udendørs og til stillingssvejsning af almindelige konstruktionsstål, hvor der er krav om god slagsejhed.
Svejsestillinger: Stumpsøm oven-ned, stående kantsøm, stumpsøm side-ind, stump- og kantsøm lodret-stigende og stumpsøm under-op.
Tråden leveres i dimensionen Ø 1,6 mm på 11,3 kg pr. spole.

Coreshield 15
Coreshield 15 er en selvbeskyttende rørtråd, der svejser helt uden beskyttelsesgas med DC- svejsestrøm. Ved svejsning med denne tråd undgår man gasflaske og reduktionsventil, og fravær af gas betyder også, at man nemmere kan svejse udendørs, eller hvor gennemtræk kan forekomme. Anvendelsesområde: Coreshield 15 er beregnet til svejsning af almindelige ulegerede stål, hvor der ikke er krav til specificeret styrke. Coreshield 15 fås i dimensionen Ø 0,8 mm. Tråden dækker hele det område, hvor der er behov for svejsning med tråd: til bilen, i værkstedet, i laden eller stalden, ved montage og derhjemme. Coreshield 15 svejser problemfrit selv i uøvet hånd ned til 1 mm pladetykkelse. Med lidt øvelse og en let hånd svejser man også 0,8 mm plade. Desuden er den specielt velegnet til svejsning af galvaniserede plader.
Svejsestillinger: Stumpsøm oven-ned, stående kantsøm, stumpsøm side-ind, stump- og kantsøm lodret-stigende og stumpsøm under-op.
Tråden leveres i dimensionen Ø 0,8 mm på 0,9 eller 4,5 kg pr. spole.

For yderligere information kontakt A/S ESAB på telefon 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.063