23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESAB New-Tech™ svejsehjelme med ny teknologi og høj komfort

New-Tech™ svejsehjelmene er helt nykonstruerede automatiske svejsehjelme fra ESAB, der er den førende leverandør på markedet af personlige værnemidler til svejsning.

Forskning inden for de typiske anvendelsesområder samt høje krav til brugerkomfort har betydet, at ESAB nu kan tilbyde denne New-Tech™ serie af svejsehjelme med en masse nye egenskaber, som gør netop disse hjelme unikke.

Den nye ADC-teknologi (Angular Dependence Compensation = kompensation for skæve vinkler) i ESABs New-Tech™ 9-13 ADC og 6-13 ADC sikrer, at den valgte tæthedsgrad dækker hele LCD-skærmens bredde og højde. Det fysiske design af hjelmens skal giver mere indvendig plads omkring næse og mund, hvilket giver øget komfort og reduceret CO2 akkumulation.

New-Tech-serien af svejsehjelme med automatisk svejseglas anvender den allernyeste teknologi. Alle fire modeller er meget lette og velafbalancerede. Hovedtøjet kan indstilles individuelt og gør hjelmen behagelig at have på. Med en vægt på kun 476 gram er New-Tech™ en af de letteste automatiske svejsehjelme på markedet. Brugerkomforten er forbedret med det stærke, fleksible og fuldt justerbare hovedtøj.

New-Tech-hjelmene har et stort synsfelt, hvilket giver svejseren en følelse af mere plads. Hjelmenes skal er konstrueret til at give maksimal beskyttelse af ansigtet, men også hals og ører beskyttes. Området foran munden er gjort større for at sikre en god strøm af frisk luft og INGEN dannelse af kuldioxid.
Hjelmene drives af solceller og aktiveres automatisk i dagslys, dvs. der er ikke behov for at koble til og fra.
Alle hjelme er CE-godkendte (EN 349 og EN 175).

Der er fire hjelme i New-Tech™-serien, der alle giver fortrinlig ydelse og sikrer optimal beskyttelse og komfort for svejseren.

New-Tech 6-13 kan bruges til næsten enhver applikation. Tæthedsgraden kan indstilles fra DIN 6 til DIN 13, hvilket gør denne hjelm meget alsidig. Alle justeringer styres udefra. Hjelmen kan indstilles til slibning, hvor skærmen kan kobles fra under slibningen, men den har også en følsomheds- og forsinkelsesfunktion. New-Tech 6-13 er udstyret med ADC-teknologi, som sikrer en solid tæthedsgrad, selv når der kigges skråt til siden som f.eks. ved positionssvejsning.

New-Tech 9-13 ADC anvender den allernyeste ADC-teknologi, som sikrer en solid tæthedsgrad, selv når der kigges skråt til siden som f.eks. ved positionssvejsning. Justeringer såsom indstilling af tæthedsgraden mellem 9 og 13, følsomhed og forsinkelse, styres udefra. New-Tech 9-13 er egnet til næsten alle applikationer, TIG, MIG/MAG, MMA og gassvejsning/skæring.

New-Tech 9-13 giver mulighed for trinløs indstilling af tæthedsgraden mellem 9 og 13. Justeringer, herunder følsomhed, udføres indvendigt fra hjelmen.

New-Tech 11 er en hjelm med en enkelt tæthedsgrad. Når den aktiveres af lysbuen, går tæthedsgraden til DIN 11. Denne hjelm er egnet til vedligeholdelse og reparationsarbejde, hvor der hovedsagelig anvendes MMA og/eller MIG/MAG svejsning.

For yderligere information kontakt A/S ESAB på telefon 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.079