23948sdkhjf

Bliv energivejleder med XL-BYG

| Medlemsnyhed | Indrykket af XL-Byg A.m.b.a

Energi er i fokus som aldrig før, og hos XL-BYG kæden vil man gerne bruge dette udgangspunkt til at tilbyde håndværkerne en uddannelse til Energivejleder til halv pris. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Teknologisk Institut.

Det er ingen nyhed, at energi er nøgleordet for mange boligejere. Mulige besparelser på varmeregningen, forbedret indeklima samt en værdiforøgelse af boligen gør energieffektiv renovering til en attraktiv investering. Som energivejleder kan man blive en betydningsfuld sparringspartner for boligejeren, og samtidigt blive en vigtig del af XL-BYG kædens store energikampagne i efteråret 2012.

Find energikunderne i XL-BYG
Omdrejningspunktet i energikampagnen til det private segment er mere end 60 energimøder fordelt over hele landet. XL-BYG inviterer de danske boligejere til at få uddybende information om energirigtige løsninger, økonomien bag og hvad der individuelt bedst kan betale sig. Energivejlederen kan i den forbindelse vejlede boligejerne om relevante tiltag og efterfølgende udføre renoveringen.

Salgschef i XL-BYG Morten G. Sørensen fortæller, XL-BYG har fokus på energi, og det skal komme vores håndværkerkunder til gode. I samarbejde med Teknologisk Institut tilbyder vi derfor en spændende uddannelse til Energivejleder Klimaskærm. Uddannelsen tager 3 dage og koster kun håndværkeren 3500 kr., da XL-BYG dækker halvdelen af udgiften.

Energivejlederuddannelsen giver håndværkeren konkrete redskaber til at hjælpe den private boligejer, blandt andet kan han udføre et energitjek, hvor relevante indsatsområder i boligen identificeres. Et sådan betalt energitjek er ligeledes en del af XL-BYG kædens energikampagne.

Energivejleder med potentiale
Hele energikampagnen i XL-BYG tilrettelægges ud fra de forskellige kundegruppers behov. De private kunders ønske om at spare på energien gennem renovering af boligen, og tilsvarende de professionelle kunders håb om at øge indtjeningsmulighederne.

Morten G. Sørensen uddyber, Danske boligejere efterspørger i stigende grad energioptimerende løsninger til deres bolig. For at hjælpe dem godt i gang har XL-BYG kæden arrangeret en lang række energimøder henover efteråret. Når vi i den sammenhæng samtidigt uddanner vores håndværkerkunder til at blive professionelle Energivejledere, er det for at have de rette fagfolk, der kan varetage energirenoveringsopgaverne hos boligejerne. Energivejlederne inviteres til at deltage i energimøderne i XL-BYG således de kan skabe dialog med de private kunder.

Håndværkere, der arbejder inden for det bygnings- eller installationstekniske område, kan allerede nu høre mere om og tilmelde sig Energivejlederuddannelsen i det lokale XL-BYG PROFFCENTER. Uddannelsen tager tre dage og afvikles på Teknologisk Institut i Taastrup og Aarhus i ugerne 43, 44, 45 og 46 2012.

Se desuden www.xl-byg.dk/proffcenter eller www.energivejlederen.dk for yderligere information.


Medlemsnyhed

Indrykket af
XL-Byg A.m.b.a

Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand
Danmark
XL-Byg A.m.b.a

Send til en kollega

0.095