23948sdkhjf

Virksomheder blev matchet med stor succes på Building Green 2012

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Der var fuld fart på forretningsmøderne, da Building Green messen 2012, for første gang bød på matchmaking mellem byggebranchens virksomheder. Med 85 deltagere og over hundrede møder var der travlhed fra starten i det nye mødeområde.

Konceptet bag Building Green Connections, er egentlig ganske simpelt. Udstillere og besøgende kunne op til messen booke møder med hinanden online og under selve messen havde deltagerne 20 minutters 1:1 møder, hvor de kunne lære hinanden at kende. Og det var noget der var populært blandt deltagerne.

”Det er et super koncept. Vi har, på kort tid, haft en masse spændende møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere” fortalte Anders Sørensen R/D & Innovation Manager fra Gaia Solar A/S.

Anders Sørensen blev bakket op af Kenneth Præstholm fra Superwood® - VIDA Wood DK, som også var begejstret for det nye initiativ.

”Det er en rigtig god måde at komme i snak med de rigtige mennesker på og samtidig en fantastisk mulighed for at få styrket sit faglige netværk og skabe nye samarbejdsmuligheder”.

Tilfredse initiativtagere
Bag enhver glad deltager står en tilfreds arrangør. Og der var heller ingen tvivl fra Kaspar Nielsen, projektleder i Enterprise Europe Network, som begge dage tog imod mødedeltagerne, om, at det havde været to inspirerende dage med glade deltagere.

”Vi har masser af erfaring med konceptet på blandt andet Ecobuild i London, men vi var selvfølgelig lidt spændte på, hvordan den danske byggebranche ville tage imod det. Men vi har modtaget så mange positive tilbagemeldinger fra deltagerene, at vi allerede nu kigger på muligheden for at gentage succesen på Building Green i 2013”, fortæller Kaspar Nielsen.

Fra Initiativtageren, InnoBYG, som blandt andet har fokus på at skabe matchmaking i branchen, var sekretariatsleder Christine Larsen heller ikke i tvivl om behovet for og værdien af Building Green Connections.

”Flere af vores medlemmer har efterspurgt muligheden for at deltage i styrede matchmakingevents, og vi synes det var oplagt at holde en sådan event på en fagmesse for bæredygtigt byggeri, som i forvejen samler hele branchen” forklarer Christine Larsen og fortæller, at InnoBYG både har en stand på messen og deltager i matchmakingmøder fordi netop kombinationen af stand og koncentreret matchmaking er rigtig god.

Building Green Connections foregik både 10. og 11. oktober 2012 under fagmessen for bæredygtigt byggeri Building Green messen i Forum.

For uddybende information kontakt
Christine Larsen, Sekretariatsleder, InnoBYG: chla@teknologisk.dk, tlf. 7220 2149.
Kaspar Nielsen, projektleder, Enterprise Europe Network, kan@netmatch.dk, tlf. 5094 9333.

Fakta om Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network er verdens største b2b-netværk, og assisterer gratis virksomheder med etablering på nye markeder via direkte samarbejde med udenlandske virksomheder, med etablering af teknologisk samarbejde på tværs af landegrænser og med etablering af projektsamarbejde.
Læs mere på www.enterprise-europe.dk

Fakta om InnoBYG
InnoBYG er byggebranchens Innovationsnetværk for energieffektivt og bæredygtigt byggeri. InnoBYG er samarbejdspartner på Building Green messen og afholder både faglige aktiviteter og laver udviklingsprojekter. InnoBYG er medfinansieret af Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Læs mere på www.innobyg.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.094