Sikkerhedsvagter skal gøre det sværere at være røver i de mørke timer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dahmlos Security

Videoovervågning kan hjælpe til at opklare kriminelle handlinger, når de har fundet sted - men vil du undgå kriminelle handlinger, så skal der være en vagt fysisk til stede.

I RetailNews d. 9. oktober 2012 kan man læse, at kommunikationschef Finn Lund Andersen fra Dansk Supermarked erkender, at lukkelovsændringen gør det nemmere at være røver med henvisning til, at når butikkerne lukker senere, så er der mørkere og dermed være færre vidner. Udtalelsen fra kommunikationschefen i Dansk Supermarked er i tråd med nye tal fra detailhandlens database Crimestat der viser, at der bliver begået flere røverier i butikkerne i de mørke timer mellem kl. 20 og 22.

Der er flere metoder til at miniminere disse røverier på. F.eks. kan butikken installere videoovervågning, benytte det såkaldte Safe Pay-system eller hyre et vagtfirma til at stå for den fysiske sikkerhed. Når butikspersonalet ikke har adgang til kasserne, kan røverne ikke true sig til indholdet. Røverne vil i stedet for kontanter gå efter cigaretter, alkohol og andre let omsættelige varer.

Videoovervågning kan hjælpe til at opklare kriminelle handlinger, når de har fundet sted - men vil man undgå kriminelle handlinger og sikre at ansatte og kunder føler sig trygge, så skal der være en vagt fysisk til stede.

Vi udfører flere former for services 24/7:
• Service og butiksvagt
• Butikskontrol og visitation/ udgangskontrol

Benyt derfor en vagt fra Dahmlos Security, for at forebygge røverier og sikre at ansatte og kunder føler sig trygge.

Kontakt derfor Dahmlos Security allerede i dag, og hør hvordan vi sikrer din butik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dahmlos Security

Hammershusvej 62, 3. tv.
8210 Aarhus V.
Danmark
Dahmlos Security

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1