23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jyllands højeste bygning skyder til vejrs

Ny og sikker understøbning fra Kroghs A/S

Det der bliver jyllands højeste bygning hviler på en nyudviklet understøbningsmørtel fra Kroghs A/S.
Multimontage A/S fra Stoholm der har montageentreprisen af højhuset og Kroghs A/S har i samarbejde udviklet en ny og sikrere metode til understøbning af betonelementer. Den nye metode kaldes underløbning.
De skærpede krav til understøbning af betonelementer med hensyn til tæthed, lyd, brand og ikke mindst bæreevne har været grundlag for udvikling af et nyt højstyrke produkt til underløbning af elementerne.
Den nye 0-1 elementfugemørtel Flydende Højstyrke fra Kroghs A/S, der er deklareret til 75Mpa i.ht. EN196-1. udmærker sig ved at den kan blandes i en mørtelpumpe. F.eks. Putzmeister PM25, der normalt bruges til lodret sammenstøbning af betonelementer og pumpes direkte ud i formen. Herved spares tvangsblander der normalt skulle bruges til en sådan opgave. Støvproblemerne er også reduceret betydeligt. Mørtelen er ekspanderende.
Ved brug af en silo til BigBag til at fylde pumpen og med 3 slangelængder kan hele byggeriet underløbes fra en opstilling, og en mand fra Multimontage A/S kan udføre jobbet.
Ved brug af forskalling og en underløbning med flydende mørtel, sikres en 100% tæt og bærende betonpude under elementerne.
Yderligere information kan indhentes ved Kroghs salgskonsulent på 23227900 eller på www.kroghs-as.dk

Kroghs A/S
Klim Strandvej 284
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45571513
P nummer: 1003084476

Kontaktperson

EJ
Erling Johansen
Salgskonsulent
+45 23227900 ej@kroghs-as.dk

Send til en kollega

0.109