23948sdkhjf

Stop Spild - Lettere end det lyder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keepfocus A/S

Ved næsten alt ressourceforbrug vil der være et spild. Hvad enten det drejer sig om el, vand og varme, eller om brændstof, fødevarer, gødning eller andet, så er det en udfordring at sørge for, at man bruger ressourcerne 100% effektivt.

I nogle tilfælde bruger man måske mere ad gangen, end det faktisk er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat - det kan for eksempel gælde gødning eller fødevarer eller visse typer belysning, som med fordel kan dæmpes eller delvist slukkes, uden at det går ud over komforten.
I andre tilfælde ligger en del af forbruget på tidspunkter, hvor det ikke gør nytte - det kan for eksempel være varme- eller ventilationssystemer, der tænder på tidspunkter, hvor der ikke er mennesker i huset, kompressoranlæg der ikke slukkes i pauser eller opvarmede læsseramper der ved en fejl er tændt både sommer og vinter. I atter andre tilfælde kan der være tale om deciderede lækager, som man bare ikke opdager, enten fordi de er usynlige - som et sprængt underjordisk vandrør, eller bare svære at få øje på - som for eksempel toiletter der løber.

Midlet til at komme alle disse spild-situationer til livs er konstant indsamling og overvågning af forbrugsdata – enten automatisk eller manuelt.

Hvis man har et fuldstændigt klart mønster, for hvornår hvilke ressourcer bruges, så er det, for det første, væsentligt lettere at vurdere, om det er sandsynligt, at forbruget er berettiget og relevant og for det andet bliver det muligt sætte alarmer op, som udløser en SMS, i samme øjeblik forbrugsmønstret afviger fra det, I har vurderet som "normen".

KeepFocus er en erfaren partner, når det kommer til at stoppe spild. Vi hjælper allerede en stor del af landets offentlige institutioner, dagligvarebutikker, tøjkæder, banker og mange andre med at overvåge deres forbrug og stoppe spild.

Skal vi også hjælpe jer?

KeepFocus' model er baseret på et abonnement. Udviklingen af visualiseringer, nye features og funktioner sker løbende, uden ekstra beregning, på baggrund af brugernes behov og ønsker... og når en ny ide bliver udviklet, kommer den alle partnere til gode.

Det er det vi kalder et udviklingspartnerskab.

Ring til os på 70 20 19 99 og lad os sammen finde ud af, om I også kan få værdi ud af at blive en del af partnerskabet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keepfocus A/S

Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Keepfocus A/S

Send til en kollega

0.078