23948sdkhjf

3 skridt til stop af spild

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keepfocus A/S

Saml ind! Kortlæg! Justér!

1) Saml ind!
For at vide hvor I står, er I nødt til at danne jer et indtryk af jeres udgangspunkt – og det kan I kun få ved at indsamle forbrugsdata over en kortere eller (helst) længere periode. I nogle tilfælde vil I kunne få adgang til data gennem et forsyningsselskab, I andre tilfælde må I selv sørge for at få installeret loggere til at indsamle data og I atter andre tilfælde må I selv til tasterne og registrere jeres forbrug… det kan være en langsommelig process, men det betaler sig!


2) Kortlæg!
Når I har et tilstrækkeligt datagrundlag, kan I begynde at kigge efter mønstre. Her er det en enorm hjælp at benytte forskellige muligheder for at visualisere, sammenligne og måske korrigere for ydre omstændigheder. Måske vil grafer og søjler vise et konstant højt standby-forbrug, måske vil I undre jer over udsving på uventede tidspunkter af døgnet og, hvis I har data for længere perioder, vil I måske undre jer over, at forbruget ikke ændrer sig I takt med sæsonerne.


3) Justér!
Nu har I så mulighed for at tilpasse forbruget, justere automatisering og skære unødigt forbrug væk, uden at det vil få betydning andre steder end på jeres udgifter.Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keepfocus A/S

Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Keepfocus A/S

Send til en kollega

0.094