23948sdkhjf

Over 50% ROI på energi-investeringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keepfocus A/S

Tech College Aalborg sparede knapt 1,7 mio. med en investering på under 1 mio. i løbet af det første år med KeepFocus

Overblik, hurtige alarmer ved afvigende forbrug og direkte adgang til udvikling af nye features og visninger uden ekstra beregning gav Tech College Aalborg besparelser fra dag ét, da de gik i gang med at overvåge energiforbruget med EnergyGuard Web fra KeepFocus.

Læs mere om Tech College Aalborgs erfaringer her

Scenariet viser sig igen og igen; Op imod 20% samlet besparelse på el, vand og varme er praktisk talt standard for KeepFocus' samarbejdspartnere og ofte er resultaterne endnu mere imponerende.

"De første 5% kommer af sig selv, blot ved at man sætter fokus på området," fortæller Orla Jørgensen, som er energikonsulent ved Mariagerfjord kommune, hvor de har opnået flotte resultater ved at involvere medarbejderne i processen. Derfra hjælper systemet med at identificere de lavthængende frugter i form af f.eks. natligt forbrug, der helt kan elimineres og indstillinger af CTS systemer og lignende, der skal justeres.

Med fuldt overblik over alle detaljer af jeres forbrug, adgang til visualiseringer, som I kan få udviklet efter jeres behov som en del af aftalen, og med mulighed for at sætte alarmer på de mindste afvigelser, får I det bedste grundlag for at vurdere, i hvilken retning jeres energioptimerings- og stop spild projekter bør gå.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keepfocus A/S

Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Keepfocus A/S

Send til en kollega

0.078