SOSU skolen i Herning indrettet med Four Design Møbler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Four Design A/S

SOSU skolen i Herning har ad flere omgange valgt møbler fra Four Design. I forbindelse med deres seneste udvidelse faldt valget igen på Four Design.

På SOSU skolen i Herning foregår undervisningen i henhold til teorierne om moderne læringsstile, hvor Cooperative Learning har en særlig central rolle.

Four Design tilbyder et møbelkoncept, Inno@cation, specielt til undervisning, som er udviklet på basis af netop disse teorier.

Four Design var derfor et oplagt valg til SOSU skolens seneste lokaleudvidelse, som blev indviet i februar i år. Som et ekstra plus opnåede de en rød tråd i mellem indretningen i det eksisterende byggeri og den nye afdeling, idet hele Four Designs kollektion følger et tydeligt designkoncept, som gør, at alle møbler i kollektionen matcher hinanden i formsprog, farver og materialer.

Møblerne er leveret af Four Design forhandler Scan Office.

Billede T.V.:
Undervisningslokale indrettet med Four Cast Wheeler stole med rød kunsstofskal og matchende sædepolstring. Stolene er udstyret med Inno@tab skriveplade og tilhørende compartment til opbevaring af Ipad, drikkeflaske og skriveredskaber. Traditionelle undervisningsborde er hermed gjort overflødige, og i stedet er der skabt dynamik og fleksibilitet i rummet. Eleverne har større fysisk bevægelighed og kan hurtigt, efter behov, rykke omkring i nye grupperinger.

Billede T.H.:
Vidensdeling kræver også fordybelse. Derfor har skolen indrettet små intime ”cirkler”/intime mødeområder, hvor eleverne kan fordybe sig i gruppearbejde. Områderne er indrettet med hhv. Four Cast Wheeler og Four Cast Lounge stole, hvor sidstnævnte skaber en særlig uformel og komfortabel atmosfære.

www.fourdesign.dk.
Følg os på Facebook.

Design: Strand+Hvass. Idé og koncept: Four Design.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Four Design A/S

Faaborgvej 14
5854 Gislev
Danmark
Four Design A/S

Send til en kollega

0.095