23948sdkhjf

Rekord resultat på at stoppe spild

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keepfocus A/S

Danske virksomheder og kommuners bevidsthed om deres forbrug er øget og deres ønske om at stoppe spild er i fremgang.

... Det er konklusionen, efter at KeepFocus nu kan præsentere det bedste regnskab i virksomhedens 20-årige historie; Et resultat der er skabt, netop på at hjælpe kommuner og private virksomheder med at stoppe spild af energi og andre ressourcer.

Resultat efter skat er øget med 38 %
Det flotte resultat ser KeepFocus både som en positiv konsekvens af finanskrisen og som et tegn på, at strategien med at fokusere på stop spild-motivation, organisatorisk som individuel, er en succes.

KeepFocus lægger en del af æren for succesen på deres fokus på at lade ny motivations-tænkning erstatte traditionel adfærdsregulering, hvilket ser ud til at tiltale moderne forretninger, men mener også, at krisen har bevirket, at virksomheder over en bred kam er blevet langt mere bevidste om deres forbrug og om metoder der kan hjælpe dem med at stoppe spild.

Hos KeepFocus glæder Direktør Povl Nielsen sig ikke kun over dette års flotte årsregnskab men også over de fremtidsudsigter som resultatet tegner:

” Vi er en rent abonnement-baseret virksomhed og arbejder efter en akkumulerende forretningsmodel. Det betyder, at et godt resultat for året også præsenterer et meget positivt billede af fremtiden, både for KeepFocus, men også for hele stop spild bevægelsen ”

Lars Kolind, som er hovedaktionær i KeepFocus, ser resultatet som et udtryk for at omtanke kan betale sig:

”KeepFocus er en virksomhed med et klart formål: At stoppe det meningsløse spild af vand og energi. Den flotte vækst i regnskabstallene viser, at den bedste måde en virksomhed kan klare sig godt på er ved at gøre noget godt. Så enkelt er det. ”

KeepFocus’ kundebase omfatter både store butikskæder som Coop og H&M, flere af landets kommuner, herunder København og Aarhus. Se eventuelt referencelisten på hjemmesiden


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keepfocus A/S

Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Keepfocus A/S

Send til en kollega

0.094