23948sdkhjf
Del siden
Annonce

COSMO® SP-810 Flade dyse til lim - tætningsmidler

Fladedyse som hurtigt og nemt kan tilpasses den enkelte påføringsopgave med lime eller fugemasse. Ved individuel udskæring af de i alt 5 applikationshuller kan påføringsbredden nemt justere fra 20-75mm.

Dyser- og forskellige hjælpemidler til lim og fugemasser findes allerede i forskellige varianter, både til flydende og pastøse produkter. Vore anvendelses ingeniører kender godt de ofte meget specifikke behov hos brugeren af klæbestoffer og fugemasser.

Vore praktisk erfaring er indbygget i vor nye overflade dyse.

Ved individuel udskæring af de i alt 5 applikationshuller kan påføringsbredden nemt justere fra 20-75mm.

Både på smalle lister samt på bredere overflader giver vor nye flade dyse en ren og veldefineret lim eller fugemassepåføring.

Den sidemonterede føringsliste sikre fuldstændig ensartet parallel påføring ved firkantede og runde emner. Ved interne kanter kan denne let fjernes (bare klippe af). Den sidemonterede føringsliste positionerer nemt dysen og sikre, at limstriberne påføres ensartet på emnerne.

Den nye flade dyse er nu tilgængelig til skruegevindene på standard Euro patroner (COSMO ® SP-810 500) og til flasker med 25-Skrue (COSMO ® SP-810 510).



Vort produktsortiment omfatter mere end 300 forskellige typer flade- og konstruktionslime, superlime og special lime til mange anvendelsesområder. Vi kan også tilbyde et omfattende sortiment af special rengøringsmidler og tilbehør i forbindelse med limning. Det vil være os en fornøjelse at assistere Dem med at vælge det korrekte produkt.


Lim-Tech ApS
Industrivej 5 G
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13279470
P nummer: 1003658975

Kontaktperson

CHL
Carsten Henning Larsen
Direktør
+45 75711977 chl@lim-tech.dk

Send til en kollega

0.078