Tyveri på byggepladser stiger voldsomt, men tyvene har let spil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dahmlos Security

Tyveri på byggepladser stiger voldsomt, men tyvene har let spil, da politiet ikke gør nok. Kontakt derfor Dahmlos Security allerede i dag, og hør mere om dine muligheder for sikring af byggepladsen.

Undersøgelse fra Dansk Byggeri viser en kedelig tendens, at tyverier fra byggepladser er et stadigt voksende problem. Dansk Byggeri, har i år lavet en undersøgelse, der viser at tyveri på byggepladser hvert år koster virksomhederne omkring 600 mio. kroner. 60 % af værdien er til at købe nyt for, mens 40 % er de indirekte konsekvenser. Indirekte konsekvenser er eksempelvis spiltid fordi byggepladsen ligger stille.

Tyveri fra byggepladser rammer både håndværkerne og de, der skal have bygget og de seneste år er tyvene blevet mere opfindsomme. Der kan på nat hurtigt forsvinde byggematerialer, maskiner og diesel for mange hundredetusinde kr. De ekstra udgifter kan nemt beløbe sig til mere end hvad Fast Vagt (byggepladsvagt) koster.

For det første, så koster det, fordi håndværkeren skal ud og købe nyt, og for det andet, så kan det også få betydning for tidsplanen, hvis det er en bestillingsvare, og der er leveringstid på den. Bliver byggeriet ikke færdigt til tiden, kan det blive dyrt entreprenøren. De ekstra udgifter der er i form af dagbøder, udgifter til håndværkere og ekstra betaling for leje af maskiner mv. kan nemt beløbe sig til mere en hvad Fast Vagt koster.

Vi mener at det giver god mening og værdi med byggepladsvagt, idet vi kan forhindre hærværk, tyveri og forebygger forsinkelse i byggeprocessen som følge at tyveri.

Kontakt derfor Dahmlos Security allerede i dag, og hør mere om dine muligheder for sikring af byggepladsen.

Tyveri på byggepladser koster 600 mio. om året

Tyverier fra byggepladser koster enorme summer

Tyveri fra byggepladser koster 600 millioner kroner årligt

BT afslører politi-rapport: Her gør politiet intet - tyve får frit spil

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dahmlos Security

Hammershusvej 62, 3. tv.
8210 Aarhus V.
Danmark
Dahmlos Security

Billeder & videoer

74908_463023993763692_241284869_nANN_DAHMLOS_halvsideDahmlos-Security-leadboard1 SIDE ANNONCE DAHMLOS JANUAR 2013 NY SEPTEMBERsidebanner_2012

Send til en kollega

0.137