23948sdkhjf

Rejsegilde på ELINDCO-byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af ELINDCO Byggefirma A/S

Torsdag d. 22. august var der rejsegilde på Saxtorphsvej 11, og et stort skridt mod færdiggørelsen af den nye daginstitution i Valby blev herved markeret. ELINDCO Byggefirma A/S er totalentreprenør på projektet.

Håndværkere, arkitekter, ingeniører, naboer, pædagoger og forældre var mødt talstærkt op til rejsegilde i den nye daginstitution på Saxtorphsvej, og ved arrangementet talte Projektleder i Københavns Ejendomme Kåre Lauritzen, sagsansvarlig arkitekt Margrete Grøn og ELINDCOs adm. dir. Steen Justesen.

Det var dog ikke kun de voksne, der var inviteret til rejsegilde. Inden arrangementet fik en gruppe børnehavebørn en eksklusiv rundvisning i deres nye institution iført små gule sikkerhedsveste.

Den nye daginstitution opføres på en ubebygget grund, omkredset af villakvarterer og med udsigt til grønt boldspilsareal. Selve bygningen opføres i to etager og kommer med et samlet areal på ca. 1600 m2 til at rumme hele seks vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper svarende til ca. 160 børn.

ELINDCO er totalentreprenør på byggeprojektet, der er tegnet af Henning Larsen Architects i samarbejde med Schul Landskabsarkitekter, Henrik Larsen og Anders Christensen Rådgivende Ingeniører.

Det er ikke første gang, at ELINDCO realiserer et byggeri tegnet af Henning Larsen Architects. Igennem årene et det blevet til samarbejder omkring opførelsen af flere institutioner og senest Fælleskrematoriet i Ringsted, der blev indviet i foråret.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ELINDCO Byggefirma A/S

Nordmarksvej 49
4040 Jyllinge
Danmark
ELINDCO Byggefirma A/S

Send til en kollega

0.127