Omfattende tyveri kunne have været forhindret

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dahmlos Security

En byggeplads i det nordlige Aarhus har været udsat for et omfattende tyveri. Tyve har i løbet af weekenden stjålet værktøj og maskiner til omkring 1.000.000 kr.

Med en fast vagt på byggepladsen kunne tyveriet have været forhindret og dermed have sparet entreprenøren for et direkte tab på 1.000.000. kr., samt indirekte konsekvenser. Indirekte konsekvenser er eksempelvis spildtid fordi byggepladsen ligger stille.

For det første, så koster det, fordi håndværkeren skal ud og købe nyt, og for det andet, så kan det også få betydning for tidsplanen, hvis det er en bestillingsvare, og der er leveringstid på den. Bliver byggeriet ikke færdigt til tiden, kan det blive dyrt entreprenøren. De ekstra udgifter der er i form af dagbøder, udgifter til håndværkere og ekstra betaling for leje af maskiner mv. kan nemt beløbe sig til mere en hvad Fast Vagt koster.

Vi mener at det giver god mening og værdi med byggepladsvagt, idet vi kan forhindre hærværk, tyveri og forebygger forsinkelse i byggeprocessen som følge at tyveri.

Kontakt derfor Dahmlos Security allerede i dag, og hør mere om dine muligheder for sikring af byggepladsen.

Værktøj til en million kr. stjålet ved Ikea-byggeri


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dahmlos Security

Hammershusvej 62, 3. tv.
8210 Aarhus V.
Danmark
Dahmlos Security

Billeder & videoer

74908_463023993763692_241284869_nsidebanner_20121 SIDE ANNONCE DAHMLOS JANUAR 2013 NY SEPTEMBERDahmlos-Security-leadboard

Send til en kollega

0.165