23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cadskolen afholder Inventor Videregående kursus i Aarhus

Kurset er for dig, der har et grundlæggende kendskab til Inventor, og som ønsker at få indsigt i flere af programmets funktioner og hjælpeværktøjer, der kan effektivisere konstruktionsarbejdet.

Dette kursus afholdes 21., 28. og 29 oktober 2013 i Aarhus.
På dette kursus er fokus lagt på konstruktion af komponenter ved hjælp af Reference modeller, hvilket medfører at modellen er meget fleksibel at arbejde med og eventuelle ændringer automatisk opdateres.

Du vil blive præsenteret for flere Features, som vil kunne lette dit daglige konstruktionsarbejde. Der arbejdes blandt andet med spændende Features som Loft og Sweeps samt modificeringsfunktioner som Split og Draft. Du vil ligeledes komme til at arbejde med 3D Constraints, Drive Constraints og Collision Detection.

Der arbejdes med Content Center og Design Accelerators som er med til at effektivisere dit daglige arbejde med Inventor betydeligt.

Du vil også lære at udarbejde eksploderede tegninger med udgangspunkt i en Assembly. Denne type bruges til eksempelvis visning eller animering af samlingsrækkefølge eller synliggørelse af de komponenter, der indgår i en samling.

Ønsker du yderligere informatio eller at tilmelde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på mailadressen: info@cadskolen.dk eller ringe til os på 70 27 22 33.
http://cadskolen.dk/kursuskalender/inven...

Cadskolen A/S
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28106734
P nummer: 1010760913

Kontaktperson

NKH
Niels Kirkedal Hansen
Udviklingschef
+45 70272233 nkh@cadskolen.dk

Send til en kollega

0.063