23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknologisk Institut sætter ekstra fokus på bygge- og anlægsaffald

Regeringens ressourcestrategi og byggebranchens udfordringer med miljøskadelige stoffer i byggeaffaldet, får nu Byggeri og Anlæg på Teknologisk Institut til at etablere nyt team, som skal være Teknologisk Instituts primære indgang til det område.

Teamet hedder ’Bygge- og anlægsaffald’ og skal blandt andet arbejde med rådgivning af kommuner, entreprenører, affalds- og genbrugsfirmaer omkring affaldssortering, -genanvendelse og -oparbejdning, udarbejdelse af vejledninger og mærkningsordninger for affaldstyper og –kvaliteter. Teamet skal samtidig sikre koordinering af divisionens aktiviteter på området.

Det nye team er placeret i Indeklima og Bygningsundersøgelser og ledes af Ane Mette Walter, som er glad for at stå i spidsen for det nye fokusområde. ”Bygge- og anlægsaffald har både politisk og markedsmæssig stor aktualitet bl.a. på grund af regeringens ressourcestrategi og vi har især fokus på at sikre mere og bedre genanvendelse af affaldet. Det betyder bl.a. at genanvendelse skal tænkes ind fra starten af byggeprocessen, at genanvendte materialer der indgår i nye materialer eller produkter skal kunne dekomponeres efter brug og at miljøskadelige stoffer i bygge- og anlægsaffaldet håndteres rigtigt”, fortæller Ane Mette Walter.

Vil du vide mere?
Kontakt: Ane Mette Walter, amkn@teknologisk.dk, tlf. 72 20 22 00

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047