23948sdkhjf

En brancheklassiker når milepæl

| Medlemsnyhed | Indrykket af Demag

Demag DC kædetalje er nu produceret i 200.000 eksemplarer – en sand klassiker i mange brancher fortsætter sin succes.

DC kædetaljen er et enestående produkt, som er produceret til det globale marked. Milepælen på 200.000 producerede eksemplarer bekræfter, at produktet stadig opfylder kundernes behov.

Eksemplar nr. 200. 000 er netop gået igennem produktionen på fabrikken i Wetter, Tyskland. DC kædetaljen er en universel all-round talje, der opfylder behovene i mange brancher. Talje nr. 200.000, der markerer denne begivenhed er en DC - Pro 2. Den har en løftekapacitet på 250 kg, og styres ved hjælp af et Demag Styrehåndtag, type DSC.

DC kædetaljen satte ny standard
Da DC kædetalje serien blev lanceret i 2004, var en række sikkerheds-og betjeningsfunktioner allerede indarbejdet som standard funktioner. Ud over de høje sikkerhedsstandarder, introducerede Demag blandt andet en skridkobling med fart-overvågningssystem og højere FEM klassifikationer. Desuden har DC kædetaljen to endestop til drift samt en driftstimetæller. En robust gearkasse og slidstærk bremse, der er vedligeholdelsesfri i op til 10 år, giver taljen lang levetid. Demags DC kædetalje er overlegen i drifts-og servicevenlighed: alle elektriske tilslutninger er af plug & play-typen, og enhedsspecifikke logningsdata kan aflæses via et infrarødt interface.

Serien af DC kædetaljer har sat nye standarder for hejseværker. Fokus har helt fra begyndelsen været på høj omkostningseffektivitet, nem betjening, lav indbygningshøjde, sikkerhed og ergonomi.

Kædetalje til alle formål

Ud over DC-Pro serien, med op til 5 tons løftekapacitet, og DC-Com, leverer virksomheden også den trinløse DCS-Pro Kædetalje til præcis positionering af følsomme komponenter på op til 2,5 tons. Andre typer kædetaljer, såsom DC-Wind, er skræddersyet til kravene i vindmølleindustrien med kædelængder på op til 180 meter. Udbuddet rundes af med dobbelt-og quadro kædetaljer (flere kædeafgange). Læs mere om Demags taljer her.

Globalt produktionsnetværk
Fabrikken i Wetter, Tyskland, hvor DC kædetaljen produceres, er en del af virksomhedens globale produktionsnetværk, og også det største produktionssite. Her producerer man, foruden DC-kædetaljerne, hejseværker, komponenter til KBK Crane Construction Kit, hjulsystemer og gearkasser til det globale marked. Fra Wetter sendes produkterne ud til hele verden. I Danmark kan DC-kædetaljen købes hos Demag Cranes & Components.

Om Demag Cranes & Components
Demag Cranes & Components A/S er et datterselskab af Demag Cranes & Components GmbH og leverandør af industrielle kraner og kran komponenter til materiale håndtering, logistik samt industrielle hjul. Motor og gear applikationer. Tjenesteydelser, såsom reservedele, vedligeholdelse og ombygninger, er en anden vigtig del af virksomhedens forretning. Demag er Danmarks største leverandør af kranservice. Demag Cranes & Components blev en del af Terex koncernen i 2012.

Demag Cranes & Components er repræsenteret i 46 lande over hele verden. Med mere end 650.000 Demag kraner og hejseværker til industriel brug, i drift, har selskabet det største antal installerede enheder på verdensplan. www.demagcranes.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Demag

Mileparken 9 A
2740 Skovlunde
Danmark
Demag

Send til en kollega

0.125