23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KUMA® ny hovedsponsor for Danmarks førende cykelhold

Cykelholdet Christina Watches tilføjer KUMA® som hovedsponsor og dermed hedder hele Danmarks cykelhold nu officielt: Christina Watches-KUMA®

Når du står ved din køkkenvask og kigger ud ad vinduet efter ungerne, der fræser i fuld fart på raceren ned ad villavejen, vil vi gerne have, at du sætter pris på begge dele. At se børnene lege og dyrke motion i den friske luft, og at du ved, hvilken vask du egentlig har vandet løbende ned i, mens du står dér og falder lidt i staver.

Koblingen ligger måske ikke lige for. Men vores klare målsætning er at skabe den. At KUMA er i din bevidsthed. At køkkenvasken, bordpladen eller vasken ude på badeværelset ikke bare er et hul, der løber vand ned i. Så enkelt er det faktisk. Vi vil have navnet frem. KUMA. Det får man kun, hvis man eksponerer det. Og det falder os helt naturligt at bruge cykelsporten til det formål.

Som et varemærke, som et kvalitetsprodukt, som et væsentligt, formfuldendt og hygiejnisk grundlag for din aktivitet. Om du så parterer en kylling eller lægger dit Christina-ur fra dig ved siden af, er der en tryghed i at vide, at underlaget er i orden.

Derfor har vi valgt at bruge cykelsporten som løftestang og markedsføringsplatform for vores målsætning.

Med et hovedsponsorat af Christina Watches-projeket ved vi, at vi får det, vi satser på. Omtale og eksponering. KUMA vil gerne sidestilles med sunde værdier: Motion for hele familien, familieaktivitet og sport på topniveau.
Cykelsporten favner bredt og har igennem de seneste årtier manifesteret sig med bred appel til både udøvere og tilskuere. Den appel tilskynder os til at vise vores tilstedeværelse på landevejen.

Der hersker en rigtig god stemning og energi omkring Christina Watches–KUMA®
Vi ser frem til i fællesskab at gøre 2014 til en succes for cykelholdet og KUMA.

KUMA A/S
Industriparken 12
7321 Gadbjerg
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20257377
P nummer: 1000597864

Kontaktperson

CK
Claus Kristiansen
Salgschef
+45 7587 6277 ck@kuma.dk

Send til en kollega

0.062